Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerekes, házas nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekes, házas nők miért tetszenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

... már akinek.

És mire számítanak tőlük?

2021. dec. 16. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Másnak is kell, csak jó lehet. Meg talán vmennyire tud főzni, gondoskodó alkat.
2021. dec. 17. 06:59
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Én sem tudom , egyik legnagyobb pofon az életemben amikor egy leharcolt, 10 évvel idősebb és kétgyerekes nőt választottak inkább mint engem… aki nem vagyok leharcolt , 32 éves és gyermektelen….

Elfogadtam a dolgot de mai napig ha 1000 embernek tetszem is ez a tüske bennem maradt.

2021. dec. 17. 09:24
 13/20 A kérdező kommentje:
12, valszeg az, amit már többen leírtak, hogy nem árad belőlük az a "vegyél feleségül, legyen gyerekünk", hanem egy szabadabb, lazább hozzáállással találkoznak.
2021. dec. 17. 12:12
 14/20 anonim ***** válasza:
13 Én nem szeretnék gyereket amit előre közlök is, szoval biztosan nem ezért.
2021. dec. 17. 12:17
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
#12, a tüskés nőnél nincs is leharcoltabb. Bocs, de tudd!
2021. dec. 17. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
15 A leharcolt nem ezt jelentette ez esetben, hanem mély ráncok korához képest, vagy pl a lenőtt ápolatlan haj.
2021. dec. 17. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Inkább érettebbnek,gondoskodóbbnak gondolom.. Az hogy szült,vonzóbbá tesz,a termékenység jele.
2021. dec. 17. 21:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Érdekes, mert egyrészt értem, amit írtok. Másrészt, ha gondoskodó, akkor nyilván az elsősorban a saját családja (gyereke, férje) felé irányul. Ha laza, az lehet attól, hogy nem kell azon feszülnie, hogy párt találjon pl.

Még azt tudom elképzelni, hogy a férfiaknak kihívás lehet meghódítani őt, mert nem fogja magát könnyen adni, de vonzó személyisége van.

2021. dec. 18. 06:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán tetszik az adott férfinek, mert gyerektől függetlenül vonzó, élettel teli személyiség? Az, hogy valaki szült már, nem tudom, milyen embernek visszataszító tény, de ők gyanítom nem is vonzódnak házas (vagy éppenséggel akár elvált) anyukákhoz.
2021. dec. 19. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt a hülye kérdést...

Az talán nem ugyanolyan nő?

És megnyugtatlak, nincs garancia, hogy a nem szült nő puncikája jobban szorít....

2021. dec. 20. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!