Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb fiúhaveromat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiúhaveromat nem tudom levakarni magamról. Úgy viselkedik mintha együtt lennénk. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Volt egy időszak mikor bevallotta, hogy szerelmes belém. Még a barátságunk elején. Én is szingli voltam, gondoltam próbáljuk meg. Történt minden, de 3 hét múlva mondtam, hogy nekem nem megy, semmit nem érzek iránta.

Azóta legjobb barátok vagyunk, de ő azóta is szeret. Elkap, megcsókol, ha kettesben vagyunk fogdos. Mint amikor együtt voltunk.

Persze elröhögjük, a kezére csapok stb... Ha olyan téma kerül szóba, úgy beszél mintha kapcsolatban lennénk. Mások előtt néha úgy hív, hogy asszony. Már csomószor rászóltam, szomorkodik egy kicsit, aztán ennyi.

Most is sokszor köszön el este úgy hogy jóéjt szerelmem. Vagy ha hazakísér megkérdezi, hogy nem kap búcsúcsókot? Mindig bunkón mondom neki, hogy hagyjon már ilyen hülyeségekkel.

Aztán mindig ha már túl sok, akkor full őszintén elmondom neki, hogy ne viselkedjen már így, nem vagyok belé szerelmes, nem vagyunk együtt.

Volt már, hogy durvábban hogy direkt megbántsam, de az sem tartott sokáig. Úgy pár napig veszi az adást aztán ugyanúgy folytatja.

A baráti körünk egy, úgyhogy nehezen tudnám elkerülni, de már tényleg nem tudom mit csináljak, ha a szép szóra nem hallgat. :/ van valami ötletetek?

Sokáig a kapcsolat után szexkapcsolatban maradtunk, már azt is megszakítottam, de néha a kanos üzeneteivel is nyaggat.

Furán hangzik de egyszerűen nem tudom elég durván megbántani. Meg nem vesz komolyan. már tényleg elegem van belőle. Most vesszek össze vele, hogy szakadjon ketté a baráti körünk? Vagy kamuzzam neki azt hogy össze akarok jönni valakivel úgyhogy hagyjon békén? Vagy mi a lópikulát csináljak már, ha az őszinte értelmes szó nem hatja meg?

Mindig büszkén mondja, hogy ő nem adja fel...

23L

Ő 24F

2021. dec. 14. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze elröhögjük, a kezére csapok - hmmm, érdekes, hogyha én nem akarom, hogy valaki zaklasson, az nem fog.

Nem röhigcsélek meg csapkodok, mint aki flörtöl, hanem elküldöm a halálba és ignorálom a továbbiakban.

2021. dec. 14. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Érdekes engem még az a barátom is tisztelt aki szerelmes volt belém. Sőt exem sem viselkedett így velem. Téged nem tisztelnek, elkéne gondolkodnod miért.
2021. dec. 15. 06:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát persze, neked aztán nem tetszik.. De érdekes hogy annyira azért nem zavar hogy megszakitsd vele a kapcsolatot.

Már pedig ez lenne az ésszerű lépés. Ha valaki nem tartja tiszteletben a kérésem hogy ne érjen hozzám azzal nem akarnék barátkozni. Már persze ha tényleg annyira zavar.

A baratsagotokra meg gondoltál volna akkor amikor dugtal vele.

Még mindig rohadt gáz ahogy viselkedsz. És fel sem fogod hogy te adod alá a lovat. Vihorasz csak tovább azon hogy fogdos.

2021. dec. 15. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiszed ha nem, más is volt hasonló helyzetben a történelem során. Voltam így munkahelyen és baráti társaságban is. 2x világosan elmondom, hogy hagyjanak békén, harmadszorra a munkahelyemen kiosztottam egy állast, a haverommal meg nem találkoztam évekig. És mivel a baráti (baráti, nem haveri. Nagyon nem mindegy) társaságomnak sem tetszett, hogy nem bír leszállni rólam az illető, ezért megmondták neki, hogy amíg nem képes velem normálisan viselkedni, addig ne jöjjön a találkozókra.

Nem bomlott fel a társaság, csak érdekes módon nekik sem tetszett, hogy nem tudom levakarni magamról annak ellenére, hogy én nem vihorásztam meg hagytam, hogy fogdosson. Ha valakinél nem akarom hogy hozzámérjen, akkor nem fog hozzámérni és nem tinip.csa módjára viselkedem és kéretem magam.

2021. dec. 15. 08:00
 15/16 anonim ***** válasza:

A primitív verziót én is ismerem, hogy hordjam el a rákba és b.sszam pofán. De ezek szerint nincs arany középút, hogy barátok maradjunk

De van, az hogy nem beszélsz és találkozol vele többet. A baratsagon hamarabb kellett volna gondolkoznod. Az meg hogy megorizz egy baratsagot nem ér annyit hogy hagyd hogy fogdosson. Vagy legalábbis nekem nem érne. Neked lehet hogy igen. De ha ennyire hülye vagy lelked rajta.

2021. dec. 15. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Hiába kéred ki magadnak...

Igenis teszed magad...

Ha nem elvezned már cselekedtel volna ahelyett hogy ide irkalsz.

2021. dec. 27. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!