Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kis pincérlányról kiderült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis pincérlányról kiderült, hogy a párja a hely tulajdonosa ahová járok, szóval most mi van?

Figyelt kérdés

Kb két hónapja kezdtem el járni egy új helyre ami nemrég nyílt a szomszéd városban, és ott dolgozik ez a lány, akire egyébként nem figyeltem eleinte túlzottan oda, persze láttam, hogy csinos -de csinos lányból könyörgöm rengeteg van- de úgy semmi különös. Mondjuk akkor még randizgattam mással, talán ezért, sőt még ott azon a helyen is randiztam.

Aztán történt valami ami nagyon specifikus ezért nem írom le mert ki tudja, mondjuk azt, hogy elvontatták volna az autómat mert rossz helyre álltam, de ő segített meg mondta a köztereseknek, hogy én itt dolgozok az az én kocsim és ezért megúsztam a dolgot. Nem ez történt de ilyesmit képzeljetek el.

És akkor nagyon meglepődtem, mármint nagyon tetszett, hogy így önzetlenül segített, és simán megtehette volna, hogy kb csak néz és röhög, mert eleinte kissé flegmának is tűnt, velem meg másokkal is, de ezzel nagyon megtetszett nekem. Persze hálálkodtam meg minden, de igazából azóta sem megy ki a fejemből.

Azóta ha arra járok és ott van, mindig nagyon kedves, beszélünk pár szót, meg persze össze-össze néztünk szokásos, de ma volt az, hogy kicsit jobban elbeszélgettünk és hát én nagyon érzem a szikrát... Eddig is sejtettem, hogy én is tetszem neki, viszont mostmár biztos vagyok benne, csak nem értettem miért ennyire visszafogott.

És a csavar, hogy kinyomoztam, hogy amúgy van barátja egy nála azért, hát jóval idősebb pali, akié a hely is például. Jó régóta együtt vannak már. Csak -valamiért- nincs róluk kint semmi kép vagy utalás, én az instagramja alapján szinglinek hittem. Szóval most kicsit meg vagyok lőve, mert ha pl megcsalós az nagyon sz$ar, mert annál többet néztem ki belőle, de így meg ha hűséges nem fogom tudni összeszedni, de viszont simán lehet, hogy nem a legjobb a kapcsolatuk, abba nem látok bele. Most nem tudom merre lépjek, sok lánnyal volt már dolgom, tudom magamról hogy nézek ki, hogy mire vagyok képes, és azthittem már nem zavarhat meg egyetlen lány sem, de évek óta ő az első aki konkrétan zavarba tud hozni. Nem is értem.

Nem a magyar az anyanyelvem szóval bocsi ha furcsa a fogalmazás sokszor.

2021. dec. 13. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

mi lenne? pasija van, engedd el. nyilvan kedves, mert miert ne lenne, visszajaro vendég vagy, neki is erdeke, hogy jol erzed magad es oda menj, me a szomszedban levo helyre.

van szikra vagy nincs, semmit nem jelent. ne kezdj ki vele.

2021. dec. 13. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából azt nem értem mi a kérdés:D

Próbálj vele flörtölni, légy kedves de ne legyél túl nyomulós, ne mássz rá.

Párja van. Így jelezheted hogy te vevő lennél rá, de nem rondítasz mégse bele semmibe.

Ha ő is akar, majd lép valamit.

Ha meg nem, úgyis eszre fogod venni.

2021. dec. 13. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
És így írod ki, hogy "a kis pincérlány"? Akkor nem vagy oda érte annyira.
2021. dec. 13. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Szóval félig-meddig törzsvendég vagy, és jófejkedik veled a pincérlány, akinek a pasijáé a hely ráadásul. Mily' meglepő fordulat.
2021. dec. 13. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Szkippeld
2021. dec. 13. 23:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hanyagold a csajt, aki meg nézzen magába, mit művel.
2021. dec. 14. 05:48
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem a kérdésed.

A csaj nyújtott egy igen apró szívességet, majd pincérként kedves veled és vált veled pár szót.

Nincs itt semmi tenni való.

" csak nem értettem miért ennyire visszafogott."

Mert semmit nem akar tőled.

2021. dec. 14. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Jó sok idő pénz energia lehet átjàrni a másik városba egy foglalt csajèrt.
2021. dec. 14. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem akar ez a csaj tőled semmit, csak esetleg bír téged. Hidd el, tapasztalat, álltam a pult másik oldalán egy hónapot. Mindenkivel kötelező kedvesnek lenni, főleg a törzsvendégekkel.
2021. dec. 14. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!