Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem volt korai? Vagy ideális? Nem ciki?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja ismerkedek valakivel (35F) 3. alkalommal találkoztunk a mai nappal, az első találkozásnál is volt csók. Viszont ma megkívántuk egymást. Kocsiban ültünk elkezdtük egymást simogatni és mindkettőnknek " jó volt", szó szerint. Azon töröm itt a fejem hogy ez ideális lehet már a mi korunkban. Én is 30as éveim közelében járok.2021. dec. 13. 20:43
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Nő vagy, a kérdés, hogy naiv és jó emberismerő e. Ez elég sokszor úgy néz ki, hogy a jobb férfiak 1-2 hetente/havonta pár csajt így behúznak néhány szexre és elköszönnek. Azt neked kell érezned, hogy az illető milyen szintű.
3/9 anonim válasza:
35 éves... bzmeg, pettingelt egy kocsiban és most megkérdezi a noname közönséget, hogy ez rendben van-e! Megérett a világ a pusztulásra! ÉS ezek között keres egy igazi nő társat!
4/9 anonim válasza:
Egy kicsit kevésbé tini viselkedést, meg utána pirulva mesélést várna az ember ennyi idős emerektől, de az a lényeg, ha mindkettőtök élvezte amit csináltatok, akkor jól van az. Nem sok tapasztalatod van?
5/9 anonim válasza:
30+ nàl egy ilyen "kérdés" cink szerintem.
6/9 anonim válasza:
Neki tetszett? Neked tetszett? Akkor rendben van
7/9 anonim válasza:
1. Találkozón csomót csókolóztunk, 2.-on együtt aludtunk és szexeltünk. Én 19 voltam, ő 27. Ennek 6 éve, azóta is együtt vagyunk, házasok, úton a 2. Gyerek.
És nem, mással nem csináltam ezt előtte, de vele éreztem a kezdetektől, hogy ez komoly. Bennem nem merült fel akkor ilyen kérdés, ha jól érzitek magatokat együtt, azt csináltok, amit akartok, senkinek nincs köze hozzá, hogy mit, mikor, miért és hogy.
8/9 anonim válasza:
A kérdésed a ciki. Mellesleg mit érdekel felnőtt nőként, hogy ki mit gondol erről, pláne vadidegenek?
9/9 anonim válasza:
Alapból egyáltalán nem gáz. Egészségetekre. Hogy a folytatást ehhez képest hogy alakul - szerintem emiatt pörögsz ezen - hogy a hapsi esetleg csak erre hajtott-e és lelép vagy megy tovább a dolog a maga útján, ezt nem lehet tudni. De ez mindig kétesélyes, hogy szex után esetleg lelép-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!