Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mutatnátok olyan prostit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mutatnátok olyan prostit, aki képpel hirdet, és az a kép valodi, mert voltatok nála, és láttátok!?

Figyelt kérdés
Mert ugye csak néz az elkeseredett szüz ember, hogy milyen prostikkal tudná magát szüzteleniteni, persze aztán élöben kiderülne, hogy mégcsak nem is az a lány fogadja, aki a képen volt.mutatnátok olyat, aki a saját képével hirdet? priviben jöhet!
2010. szept. 6. 16:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
most miért sirsz? sok férfinak a prostin kivül más esélye nincs a sexre.máskülönben meg én nem voltam prostinál, de szerencsére a nagy küszködésbe összejött egy csaj, ugyhogy már nem is kell mennem.
2010. szept. 8. 21:59
 12/14 IQnindzsa ***** válasza:
Utolso elotti csaj... VVVÁÁÁÁÁHHÁÁÁÁÁ... te mekkora loser vagy. Tuti olyan ronda vagy ,hogy bottal sem piszkal meg senki. :)
2010. szept. 9. 00:27
 13/14 anonim ***** válasza:

21:52

1. Az a panaszkodás nem a prostikra vonatkozik

2. Sejtenie kéne? Szerintem senkinek semmi köze.

2010. szept. 9. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem talált kis p*cskaktusz, nem vagyok ronda...:)

Még ugyancsak futnak utánam...csak a legtöbb egy érzeli hadirokkant, aki csak minden nőt meg akar b@szni...

De szerencsére akad normális is...nem olyanok, mint ti...:)

2010. szept. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!