Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mutatnátok olyan prostit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mutatnátok olyan prostit, aki képpel hirdet, és az a kép valodi, mert voltatok nála, és láttátok!?

Figyelt kérdés
Mert ugye csak néz az elkeseredett szüz ember, hogy milyen prostikkal tudná magát szüzteleniteni, persze aztán élöben kiderülne, hogy mégcsak nem is az a lány fogadja, aki a képen volt.mutatnátok olyat, aki a saját képével hirdet? priviben jöhet!
2010. szept. 6. 16:25
1 2
 1/14 IQnindzsa ***** válasza:

szerintem nezd meg a www.beszamolok.hu -t. Nem veletlen az oldal mottoja : Hogy ne te szopjal!

Minden lanyrol vannak beszamolok es az MT-k (MakkTarsak) igazoljak ,hogy valodi-e egy csaj.

ha valakirol kiderul ,hogy kamu akkor azonnal torlik es nem hirdethet tobbet.

Szoval ha tutira azt akarod kapni ami a hirdetesben latsz akkor itt erdemes keresni.

Remelem segitettem. :)

2010. szept. 6. 16:44
 2/14 A kérdező kommentje:
azon az oldalon elég szentimentális értékelések vannak, mintha ugyanaz, az erre szakosodott emberke irta volna öket, én még azoknak sem tudok hinni
2010. szept. 6. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Na és mi van akkor??? Nem szükséges ott maradni! Ha nem tetszik a nő eljössz,senki nem kényszerit,hogy ottmaradj nála! Ez igy megy!
2010. szept. 6. 17:04
 4/14 rozika10 ***** válasza:

szűzteleniteni?miért nem egy normális lánnyal kezdesz?

miért pont egy prosti kell ahhoz hogy elveszitsd?

korod?

2010. szept. 6. 21:47
 5/14 A kérdező kommentje:
2010. szept. 6. 22:14
 6/14 A kérdező kommentje:
azért csak azért nem fog velem összeállni senki, hogy "elvegye"...normális kapcsolatra meg kevés az esélyem, legfeljebb valami nagyon cinkes távkapcsolatra, de sztem nem ilyennel kellene kezdenem a társkapcsolati életemet, igy 21 évesen.
2010. szept. 6. 22:15
 7/14 IQnindzsa ***** válasza:
Az elso vagyok. Azokat a beszamolokat amiket te emlegetsz : Manager beszamoloknak hivjak es hamar ki lehet szurni oket es altalaban be sem kerulnek. Elkepzelheto egy ketto ami manager beszamolo de a tobbseg az Makktarsak altal lett irva es az utolso szoig igaz (bar szubjektiv). En a tarsoldalukrol (ott csak masszazs beszamolok vannak) szoktam valogatni es eddig egyetlen alkalommal sem volt valotlan amit ott leirtak.
2010. szept. 7. 03:44
 8/14 Gyulusss válasza:

[link]

Ő igazi.

Amikor nem volt barátnőm, egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, magamon is csodálkoztam hogy megtettem. A kommentek valódiak. A csaj szép és nagyon kedves,mosolygós.

2010. szept. 8. 21:43
 9/14 Gyulusss válasza:
De én is inkább azt ajánlom, hogy keress barátnőt. Nem így kellene elveszteni a szüzességet.
2010. szept. 8. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

Mennyi szánalmas "férfi"...

Érdekes, hogy panaszkodik a legtöbbőtök, h mennyi kurv@ van...azért megb@szni mégis jó, mi?

Utána meg összefeküdtök egy normális csajjal, az meg mit sem sejt, milyen ringy*kkal feküdtetek össze előtte...

Undorítóak vagytok...

2010. szept. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!