Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha milyen okokból tiltotok le valakit itt gyakorin, akivel privátban beszélgettek? És miért tiltjátok le szó nélkül, már aki ilyet csinál?
Én 2 alkalommal tiltottam le figyelmeztetés nélkül embert - mindkét alkalommal már kb. 4edszer írtam meg neki, hogy nem akarok ismerkedni, válaszoltam a kérdésére, tovább nem akarok beszélgetni, nem érdekel sem szexkapcsolat, sem romantikus kapcsolat vele (sőt senkivel sem gyk-ról), és tovább nyomja, hogy de adjak neki egy esélyt meg "na lééééécccccci"... aki ennyire nem tartja tiszteletben, amit kérek tőle, azt miért tiszteljem meg annyival, hogy tovább beszélgessek vele vagy még figyelmeztetgessem?
(ami miatt még amúgy tiltanék, ha lett volna ilyen, az a kéretlen pucér meg f...os fotó)
21
Nagyon helyes, ezzel én is egyetértek. Csak az a gond, hogy én sem nem tolakodtam ismerkedős szövegekkel ha a lány megírta hogy nem akar, sem pucér vagy f-os képeket nem küldtem. Mégis tűntek el lányok szó nélkül, és nemcsak egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!