Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha milyen okokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha milyen okokból tiltotok le valakit itt gyakorin, akivel privátban beszélgettek? És miért tiltjátok le szó nélkül, már aki ilyet csinál?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 20:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 alkalommal tiltottam le figyelmeztetés nélkül embert - mindkét alkalommal már kb. 4edszer írtam meg neki, hogy nem akarok ismerkedni, válaszoltam a kérdésére, tovább nem akarok beszélgetni, nem érdekel sem szexkapcsolat, sem romantikus kapcsolat vele (sőt senkivel sem gyk-ról), és tovább nyomja, hogy de adjak neki egy esélyt meg "na lééééécccccci"... aki ennyire nem tartja tiszteletben, amit kérek tőle, azt miért tiszteljem meg annyival, hogy tovább beszélgessek vele vagy még figyelmeztetgessem?

(ami miatt még amúgy tiltanék, ha lett volna ilyen, az a kéretlen pucér meg f...os fotó)

2021. dec. 13. 16:00
 22/23 A kérdező kommentje:

21

Nagyon helyes, ezzel én is egyetértek. Csak az a gond, hogy én sem nem tolakodtam ismerkedős szövegekkel ha a lány megírta hogy nem akar, sem pucér vagy f-os képeket nem küldtem. Mégis tűntek el lányok szó nélkül, és nemcsak egy.

2021. dec. 13. 16:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Én általában csak nem válaszolok, ha már a kérdés is sértő vagy idegesítő (pl. fetitiszta, egyértelműen ismerkedni akar, amikor én nem írtam, hogy ismerkednék, főleg ha úgy is tesz "okosan", mintha nem ismerkedni akarna, de nagyon áttetsző"). Egyszer tiltottam vkit, akinek válaszoltam vmi miatt, ami tök nem volt releváns ismerkedéshez, és utána küldött vagy 60 üzenetet pár perces különbségekkel, hogy de ismerkedjek már vele, amikor megírtam egyszer nagyon világosan, hogy nem.
aug. 11. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!