Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beszóltam egy nőnek, szerintetek megbocsát? Xd
Néha csak úgy random csókolózás volt köztünk meg kétszer lecumizott. Ő többet akart én nem, azért mert van gyereke (akit egyébként leszar inkább a lánynak az anyja neveli). Na és egy estén nem éppen józanul/betépve is és full idegesen találkoztam vele...oda jött hozzám megölelt adott egy csókot...én nem tudom mi volt velem de ideges lettem rá, düh kitörésem volt és csak úgy és ezt mondtam neki az összes haverom előtt "egy hülye k..a vagy amúgy, azért van egyedül a gyereked mert nem szereted meg mindenkinek a f..zát fel próbálod, neked semmi elég és csodálkozol azon hogy te is egyedül vagy? Bas..zodj meg"
Mindenki kinevette, de én ezt halál komolyan mondtam. A nő el kezdett sírni majd befutott a szobájába magára zárta az ajtót és ennyi utána elmentem onnan. Haveroknak tetszett de annyira nem érdekelt és meg is bántam másnap...szerintetek meg enyhül?
Ez nagyon durván az emberiség legalja.
Bár még van lentebb, sokkal lentebb.
Egy barom vagy kérdező, már bocs...
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!