Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen számotokra a majdnem tökéletes nő?
20# Így van. Hozzáteszem, én sem ezekre a tulajdonságokra gondolok elsősorban, ha arról kérdeznek, mit jelent számomra a tökéletes nő. Nem győzöm hangsólyozni, hogy engem egy nőben a személyisége, az intellektusa, a szépsége (igen, ez is nagyon fontos számomra) az, ami megfog, ezek után jönnek a korábban említett szempontok: tartson rendet (nem mániás módon, de legalább annyira, mint amennyire én odafigyelek a környezetemre), ne rettentse el a gyerekvállalás gondolata, tudjon főzni (számomra ez is egy szempont, de ezúttal is aláírom: nem EZÉRT fogom szeretni, a főzni tudás, a jó szex nem önérték, viszont ha már a tökéletesség fogalmánál járunk, akkor ezt sem fogom kihagyni a sorból, mert számomra fontos) stb stb.
Szóval nekem semmi bajom azzal, ha valaki ezeket a tulajsongásokat emeli ki egy nőből, nincs eközött és köztem véleménykülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!