Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 30 év korkülönbség? Én 18 vagyok (lány), ő 48.
Ezek után még inkább látom, hogy igazam van.
Gratulálok egyébként az első (bár eléggé túlkoros) gyermekedhez!
(A 21.55-ös)
Hát ha te "tartod" el őt, akkor meg főleg nem érzek semmi jót a levegőben.
Bár szerintem ennek abszolút nem lesz jó vége, márcsak a korotokat nézve.
21.43-as voltam.
Szia!
Szerintem te is tudod a kérdésedre a vélaszt, ha már felmerült benned ez a dolog, mint kérdés. Köztem és a párom közt 12 év külömbség van, és 5 éve imádjuk egymást. Én 24 vagyok, ő 36. Semmi gonduk a külöbséggel, se nekünk, se a környezetünknek, és van egy csodálatos 2 éves kisfiunk. Én igazából azt mondom, hogy 10- 20 év korkülömbség elfogadható, de sokmindentől függ a dolog. Ha te úgy érzel amiket írtál, akkor hiába mondják ezren, hogy sok év van köztetek, nem számít. Szerintem is 30 év sok. De ki tudja. Lehet, hogy ti együtt lesztek boldogok. Lehet életed legszebb éveit tőle kapod majd. És ugyan ki tiltja meg, hogy vele legyél boldog? Egy dologra viszont figyelj nagyon. Ha szégyeled, és feszéjez téged az, hogy ennyivel idősebb, akkor inkább lépj ki a kapcsolatból, mert annak jó vége nem szokott lenni. Megbnántani biztosan nem akarod ugye? Ha viszont téged nem zavar, és őt sem, és képesek vagytok fölvállalni egymást, akkor meg ne törődj semmivel. Maradj mellette, és legyél boldog. Majd alakul minden ahogy alakul, előbb utóbb kiderül passzoltok e vagy sem. Sok sikert, és boldogságot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!