Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aljas szemét lennék ezért, ha ezt elvárom a páromtól?
20 éves srác vagyok, van egy 16 éves barátnőm. Hála az égnek nincs koztünk az a generációs szakadék, amiről oly sokszor szó esik itt a gyakorin.
A torténet annyi, hogy snapchaten ismertem meg, két hét alatt találkoztunk, majd osszejottünk. Egész megkedveltük egymást elég hamar.
Viszont a sztori buktatója, hogy távolság nagy koztünk, és ráadásul titokban kell együtt lennünk, mert a szülei nem engedik neki a pasizást. Habár komolyabban nincs fogva, de egyszer egyszer ellenőrzik, hogy kivel beszélget, stb, de nem ismerik a discordot a szülei, így nem is vágják hogy kell belelépni, stb.
Szóval távkapcsolat alatt értem azt, hogy 200 km-re lakik a lány.
Őrületes módon belezúgtam ebbe a csajba, és úgy érzem, hogy az életemet jelenti. És szerintem simán műkodhetne ha betolti a 18-at és felnőtt lenne végre.
Na ennek a távkapcsolatnak még az a hátulütője, hogy havi szinten egyszer ha tudtunk találkozni. Kifejezetten nincs korlátozva, viszont sulis városába találkozunk, oda meg istennek se akarják vissza engedni mindig reggel, mert morgolódnak, hogy mit akar ő korán reggel már ott, hiszen késő délután tud csak a kollégiumba menni.
Szóval így elég nehéz sűrűn találkozni.
4 hónapig nem tortént koztünk semmi olyan, majd végül megtortént. Ő szűz volt, én már nem, így nekem alapból is kicsit jobban hiányzik ez az egész dolog. Alapvetően lefoglalom magam, kocka vagyok, sokat szoktam játszani, vagy animét nézni, filmezni.
A helyzet az, hogy én mondtam barátnőmnek, hogy nem szeretnék ezentúl csak úgy menni, hogy ne legyen koztünk szex. Ugyan úgy érdekel, ugyan úgy ott maradok vele, nem lépek le, ugyan úgy csinálhatunk programot mellette, csak én azt akarom, hogy legyen. Szerintem túl sok idő egy hónapig, vagy annál tovább meglenni anélkül. MEGCSALNI NEM AKAROM.
Azt mondja, hogy érzi rajtam, hogy attól vagyok boldog, ha lehet, ez valahol igaz, de csak annyiból, hogy amit írtam is, hogy hosszú idő ez, és szerintem tok természetes, hogy megőrülok azért, akit szeretek.
Ismétlem, nem szoktam ott hagyni.
Szóval kérlek, mondjátok el, hogy mennyire szemét dolog ilyen helyzetben elvárni azt, hogy minden találkozón legyen szex?
Nem kikövetelni kéne, meg parancsba adni, hanem meghozni a kedvét.
Eleve nem érzed, hogy mennyire gáz, neked 20 évesen, hogy a szülei előtt titkol, mert nem engedik, hogy barátja legyen? Még hogy nincs generációs szakadék!
Másrészt meg csak egy tini, most vesztette el a szüzességét, lövése sincs, mi a jó a szexben. Kis szerencsével csak kicsit fájt, aztán semmit nem érzett. Vagy végig fájt neki. Te meg hisztizel, hogy ezt akarod tőle újra meg újra, különben nem mész. Mint egy ovis...
Szánalmas.
Nem elvárni kell a szexet, hanem mindkét félnek akarnia kell.
Ő még gyerek. Hiába írod, hogy nem az. Titkol a szülei elöl. 18 évesen mi változik? Semmi
Gondolom az ott alul a szavazas akar lenni, na mindegy.
"aljas dolog elvárni egy nőtől, hogy szexeljen veled, még akkor is, ha egy hónapja nem volt"
Ez nekem valahogy ugy hangzik, mintha nem vele szeretned csinalni, mintha nem vele egyutt akarnad az elvezetet megelni, hanem csak o egy eszkoz a te elvezetedhez.
Igen, igy nyilvan undorító, szoval remelem az is fontos kozben, hogy neki is jo legyen, ne csak neked..
De amugy hol is tervezed ezt csinalni?
Erdobe akartok jarni kurogatni ebben az idoben? Es mocskos mosatlan kezzel egymasba nyulkalni? Vagy hogy tervezed?
Kerdezd meg tole, hogy o is igy gondolkozik e mint te, hogy o is igy szeretne e, es akkor minden alkalommal intezz egy szobat.
Nagyon szep hogy elvarasaid vannak, csakhogy ezert tenni is kell valahogy.
De ha a lany nem akarja, akkor eszesbe se jusson ezt eroltetni, csak engedjetek el egymast!
Az a baj a mai fiatalokkal, meg úgy a kor emberének a mentalitásával, hogy nem tud várni. Mindent azonnal kell, és amit megkap az legyen csudiklassz.
Megértem a rajongásod, de vedd figyelembe, hogy egyrészt egy emberi lénytől akarsz valamit, másrészt ha inkább offol, mert túl sok vagy neki vagy túl gyors a tempó, akkor még ennyi sem fog jutni. Marad a Marcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!