Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerkedésnél előny vagy hátrány ha 24 éves lányként 16-17 évesnek nézek ki?
Nem tudom miért vannak egyesek így kiakadva. Egy rakás középiskolás csajszi van együtt nála 10-15 évvel idősebb hapsival.
Én 2002-2006 között voltam középiskolás, és ez már akkor is így volt.
‘jogilag’ nem buntetendo, ha 18 ev feletti csaj szexel, akarkivel is teszi azt. elvileg felnott ember, azt csinal, amit akar.
DE ne vegyuk mar egy kalap ala azt, hogy a korosztalyabol szerez maganak egy pasit (mondjuk 22 eveset) es azzal szexel, meg azt, hogy osszejon egy apjakorabeli faszival. az elso eset teljesen normalis, a 2. beteges. es lehet azzal jonni, hogy bilogiailag mar erett no es jogilag felnott, aki nem latja, hogy 40+oskent miert is aggaszto epphogycsak leerettsegizett lanyokat hajkuraszni, azzal baj van.
Megtörtént!
Exem tanárnő volt egy igen neves gimiben. Egyszer egy lány, az utolsó órán ott felejtett valamit a padon, ő meg utána vitte, mert látta, hogy a parkolóban áll. Mire kiért látta, hogy egy drága autóban ül, egy 40-50 közti pasival, akiről azt hitte, hogy az apja. Majd jött a nyelves csók.
A 33-as vagyok!
36-os!
De én nem is magamról beszéltem, én írtam a 10-11-es válaszokat!
Csak arról, hogy mit látok magam körül. Attól, hogy nekem nem kellene ennyire fiatal, elfogadom, hogy másnak kell!
40.-re.
40 évesen is odamegyek a 17 éveshez. Miért ne? Elhajt? És? Ő veszít vele többet, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!