Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerkedésnél előny vagy hátrány ha 24 éves lányként 16-17 évesnek nézek ki?
A 10-es vagyok!
Nem kívánok 16-17 éves lányokat! Csak kimaradt a "nem"!
Attól függ, mire vágysz...
Ha minél több férfit szeretnél felszedni, akkor előny.
Ha huszonévesen már felnőtt kapcsolatban gondolkodsz egy kellőképpen érett férfival, akkor hátrány.
Látod a potenciális célcsoportod, akinek egy nőről annyi jut eszébe, hogy "nyami"... és lehet, hogy 10 év múlva lecserélne egy 15 évesre, mert ő ugye csak ehhez a korosztályhoz tud vonzódni, hát értse meg mindenki... ;)
21 vagyok, remélhetőleg pár héten belül diplomás is, de rendszeresen néznek gimnazistának 17-18-nak. Személyim is gyakran elkérik. Egyszerűen akárhogy öltözöm v sminkelek (és közben meg nem akarok sem ribis lenni, se kihívó se semmi) az arcom akkor is fiatalos és fiatalabbnak néznek.
Szerintem inkább hátrány, mert így a korban kb hozzám illő emberek (huszonéves korosztály) is sokszor azt hiszik (szerintem) hogy gimis vagyok.
Az egyetemen rendszeresen gólyának néznek, pedig idén diplomázom. Szóval néhány évig meg tuti hátrány.
16.-ra.
De miért hátrány? 40 múltam, ha látom, hogy "elbírsz 2 vödör vizet", akkor nem érdekel a korod.
Ha 4-5 évvel idősebb ismeretlenekkel akarsz összejönni, akkor szerintem hátrány. Tinderen nem jelölnek be normális srácok, mert csak "bekamuztad a korod", nem szólítanak le, mert fiatal vagy.
A saját korosztályodban ismerkedésnél és talán 1-2 évvel fölötte sem gond. Ha kiderül hány éves vagy, akkor nem gond. Ha olyanokkal akarsz összejönni, akiket amúgy ismersz, akkor sem gond.
Tapasztslataim szerint az első kapcsolatfelvételt nehezíti, az idősebbekkel, a fiatalabbakkal megkönnyíti.
#17 mert nem vesznek komolyan.
Nem áltatom magam (meg senkit) azzal hogy én "érettebb vagyok a koromnál", de abban az értelemben "kortalan" vagyok hogy mindenféle korosztállyal jól kijövök. Dolgoztam gyakornokként, ott egy 57 éves kolléganővel lett a legközelebbi a viszonyom.
De ha lát valaki az utcán/kocsmában/színházban/kávézóban etc akkor nagyon nagy valószínűséggel azt fogja hinni hogy egy középiskolás gyerek vagyok. Így a normálisabb fajta meg sem közelít.
Plusz ez egyfajta belső frusztrációt is okoz, mert félek attól hogy x ember aki mondjuk 5-6-7 évvel idősebb nálam (tehát nem egetrengető a korkülönbség) nem vesz komolyan. És ezt elég nehéz leküzdeni fejben.
Szerintem akinek az az álomszerű, kívánatos állapot, hogy egy felnőtt nő tinilánynak nézzen ki, nem más a szememben, mint egy beteg hulladék...
Mondom ezt úgy, hogy a 20-as éveim első felében én is 16-nak néztem ki kb., most 30 vagyok, és rendszeresen 22-23 körülinek néznek. Nem kérdés, hogy most vagyok jobb nő.
Hányingert kaptam már 20 évesen is, amikor azért verték meglett férfiak rám a nyálukat, mert tininek nézek ki. Most is gusztustalannak tartom, amikor 40-50 körüli pasik ácsingóznak úgy, hogy 22-nek hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!