Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves korodik Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves korodik Nektek milyen "minőségű" kapcsolataid voltak?

Figyelt kérdés
Nekem még egyszer sem volt barátnőm, el sem tudom képzelni hogy milyen lehet. Nagyon nehezen viselem már az egyedüllétet. Nagyon lefoglalja az ember egy barátnő? Akkor meg az egyedüllétet fogom visszasírni?:D
2021. dec. 2. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ferfi vagyok 15 eves koromtol kezdve egy 2 eves egy 1 eves es most egy 3 eve tarto, illetve egy-ketto rovidebb 2-3 honapos. Kb 2 evet voltam szingli is osszeadva. Osszesen 5 lannyal voltam, valahogy mindig a komolyabb kapcsolatra mentem.
2021. dec. 2. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
23 eves vagyok, ez lemaradt
2021. dec. 2. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor sem volt semmi,, most sincsen semmi, sajnos.
2021. dec. 2. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:

16 éves korom körül volt egy fiú, akivel ,,kerülgettük" egymást 1-2 évig, de semmi komoly nem történt.

23 évesen ismertem meg a páromat, aki azóta a férjem, ő volt az első kapcsolatom.

28N

2021. dec. 2. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
23 évesen lett először párom, akivel azóta már együtt is élünk. Előtte semmi, még csak nem is csókolóztam mással, de nem bánom, örülök, hogy így alakult.
2021. dec. 3. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!