Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kínos, ha csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kínos, ha csaj próbálja meg felszedni a pasit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a legjobb barátnőm párjának a legjobb barátja azt hiszem bejön. Viszont az leesett, hogy a srác is félénk, és igazából én is az vagyok egyébként. És én úgy érzem, hogy talán van köztünk bármiféle kémia, ami nem biztos, hogy igaz, alig ismerjük egymást, és lehet csak ezzel nyugtatom magam. Egyéb van, amikor beszélgetésen kívül szemezünk meg ilyenek, de nem tenném a nyakam arra, hogy ez jelent bármit is, mert sokszor értem félre az ilyesmit. És gondoltam rá, hogy kicsit később, ha ő nem lép, akkor majd én, de nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e.

Mit gondoltok, kínos lenne, ha én kezdeményeznék elég egyértelműen?(egyébként ha ez számít én 19 vagyok, ő 25) Illetve mivel én is félénk vagyok, hogyan szedjem össze a bátorságot?

2021. nov. 28. 01:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok, tetszik egy csaj, szerintem én is neki csak még óvatosan kezeljük a dolgokat...tehát tali, instagram, Facebook on egymást bekövettük stb... Első lépésként ezt ajánlom, ez már egy jel lehet neki.
2021. nov. 28. 01:36
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Ezt egy férfi jól fogja venni. A legtöbbet az sem fogja elriasztani, ha konkrétan elmondod, hogy mit csinálnál vele... Nyugodtan hozzá érhetsz stb, stb, de aki arra se reagál 25 évesen azért kár a gőzért
2021. nov. 28. 01:36
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem gáz, mond el neki mit érzel, örülni fog neki.
2021. nov. 28. 01:48
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerubb dolgod van puhatolja ki a baratnod. Ha vagytok olyan joban persze...
2021. nov. 28. 02:00
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
25 éves felnőtt férfi akármilyen félénk, ha akar valamit egy nőtől (aki ráadásul az ismeretségi körében van) akkor lép az ismerkedés felé. Pláne, ha levette (és elhiheted, már levette), hogy van nálad esélye, akkor kb. atomvillanás sem állít meg egy pasit. Ha nem akar, akkor van az, hogy nem lép, ezen nincs mit kifejteni, ez fekete-fehér. De te is érzed ezt a leírásodból ítélve. Ha megfogadod a kettes tanácsát, miközben nem jössz be a pasinak akkor az qrvára égő, ráadásul mindenkinek kellemetlen lesz később. Kb. mintha a puha fütyijét tömködnéd magadba.
2021. nov. 28. 02:07
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Mit értesz lépés alatt? Nem értem, hogy mi a francot kell ezen hezitálni ennyit. Nyilván nem szerelmet kell neki vallani, de eleinte beszélhetnél vele többet, szervezhetnétek közös programokat és onnantól már úgyis megy magától a dolog, ha mind a két részről megvan a tetszés. Nem kell nyíltan randira hívni, szerelmet vallani...stb Csak ismerkedjetek meg egymással.
2021. nov. 28. 02:47
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
6# Mit értek lépés alatt, hát hajhúzást, ha ezt megkérdezed maximum ovis vagy. Leírtad a nyilvánvalót, ha mindkét részről megvan a tetszés akkor megy magától a dolog. Ja, de itt a jelekből ítélve egyoldalú a tetszés. Többször beszélgettek már és alig ismerik egymást, meg talán szemeznek, de nem biztos. Azért a szemezést nem lehet nem észrevenni, összekeverni a ránézéssel meg pláne nem. Ennél mi egyértelműbb? A férfiak ezen a téren nem játszák meg magukat, pontosabban nem tudják, annál ösztönösebbek. Egy ilyen ismeretségbe ha érdeklődne a pali akkor a legbátortalanabb is megy, beszélget, humorizál(ni próbál), keresi a kontaktot, és a legdurvább, hogy néha kerek-perec elhívja a nőt találkozóra. 25 éves férfiról beszélünk, nem egy 13 éves hetedikes fiúról. Ilyen esetben konkrétan megmondani, hogy mit csinálna a kérdező a palival... kínos, égő, romboló, ordenáré és tolakodó. A filmekben lehet működik, 6 kameraállásból vérforraló, ahogy a hősnő előáll a farbával, egy neutrál palinál nyomorúság.
2021. nov. 28. 05:05
 8/15 anonim ***** válasza:
19%

Szimpatikus/rokonszenves vagy neki, többet lennél/tartózkodnál a társaságában. Szerintem lépjél!

Én majdnem a "férjemet" fogtam meg egy olyan vicces elszólással - a fenekemről kezdtem beszélgetni - és VEVŐ VOLT RÁ! (42 és fél éves voltam, ő 33. Azóta öt év eltelt.)

Sajnos nagyon rövid idő alatt nagyon sok konfliktushelyzet alakult ki közöttünk - nagyon sokat bántott szóban és majdnem tettlegesen is.

Közvetítő jóbarátok segítségével valahogyan helyreállt a sok békétlenség. Ma már ismét viszonylagos nyugalom van közöttünk. De ebből nem tud párkapcsolat kifejlődni, mert amikor újra és újra közeledett volna, mindig elutasítottam.

2021. nov. 28. 05:08
 9/15 anonim ***** válasza:
44%
A mai világban már nem az, megengedett.
2021. nov. 28. 07:00
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Sok pasi szerint ez menő dolog. De vannak, akik egyből kurvát kiáltanak rád, ha meghívsz egy pasit kávéra. :D
2021. nov. 28. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!