Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy " elengedtem " a barátnőmet bulizni az a következtetés vonható le, hogy igazából egy papucs vagyok és nem érdekel mit csinál?
Maximálisan megbízok benne, de persze aggódtam érte. 28 éves. Előttem egy párkapcsolata volt ami 10 évig tartott ( nagyon elhidegültek már egymástól ). Mikor mi összejöttünk 3 hónappal előtte mentek szét. Mi 1 hónap után jöttünk össze ( szóval kicsivel több mint egy hónapja vagyunk együtt ). Tegnap volt egy buli amire jó pár nappal előtte " elkéredzkedett ". Egyáltalán nem komolytalan és ilyen idióta p*csa természete van. Többször is kérdezte tőlem, hogy nem baj-e. Én pedig mondtam neki menjen nyugodtan, csak vigyázzon magára! Az ki volt zárva, hogy én menjek mivel éjszakás voltam, dolgoztam. Ezzel, hogy így reagáltam nem azt a következtetést vonhatja le, hogy nem érdekel mit csinál? És szinte bármit megtehet, mert engem úgy sem érdekel?
27/F ( ha lehet ti is írjátok oda légyszi a korotok / nemetek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!