Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azzal, hogy " elengedtem " a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal, hogy " elengedtem " a barátnőmet bulizni az a következtetés vonható le, hogy igazából egy papucs vagyok és nem érdekel mit csinál?

Figyelt kérdés

Maximálisan megbízok benne, de persze aggódtam érte. 28 éves. Előttem egy párkapcsolata volt ami 10 évig tartott ( nagyon elhidegültek már egymástól ). Mikor mi összejöttünk 3 hónappal előtte mentek szét. Mi 1 hónap után jöttünk össze ( szóval kicsivel több mint egy hónapja vagyunk együtt ). Tegnap volt egy buli amire jó pár nappal előtte " elkéredzkedett ". Egyáltalán nem komolytalan és ilyen idióta p*csa természete van. Többször is kérdezte tőlem, hogy nem baj-e. Én pedig mondtam neki menjen nyugodtan, csak vigyázzon magára! Az ki volt zárva, hogy én menjek mivel éjszakás voltam, dolgoztam. Ezzel, hogy így reagáltam nem azt a következtetést vonhatja le, hogy nem érdekel mit csinál? És szinte bármit megtehet, mert engem úgy sem érdekel?

27/F ( ha lehet ti is írjátok oda légyszi a korotok / nemetek )

2021. nov. 27. 22:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi az hogy jól esne? Ja, max annyit tennék hogy megyek inni barátnőkkel, majd jövök. Szóltam nem? De hol kérnék engedélyt, hogy elnézést Uram, elengedsz? Tán még le is tèrdelek előtted nem?
2021. nov. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!