Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megláttam egy férfit és azóta is rajta kattogok folyamatosan. Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Nem volt semmi különösebb,nem volt mosoly, flört, akármi, csak felszálltam a buszra és összenéztünk, azóta teljesen rá vagyok görcsölve, és nemsokára haza jön a férjem is. Össze kell vhogy szednem. magam, mert ez nem normális. Sose fordult elő még ilyen fura dolog,érzés.
31N
2021. nov. 26. 18:07
11/14 anonim válasza:
Ma velem is előfordult ez. Ha lett volna eszem, már ágyban lennénk. Elszalasztottam, legközelebb jobban figyelek. Az a baj, hogy esély sincs kideríteni ki lehetett.
12/14 anonim válasza:
Mennyi hűséges feleség! Mindjárt megyek és én is megházasodok, hogy ilyen jó nőm legyen.
13/14 anonim válasza:
Ez a rengeteg feleség. Mind az, alig várják, hogy ide írogathassák a szex fantáziájukat, amiből más hozzászólók arra jutnak, hogy ezek bizony feleségek.
14/14 anonim válasza:
Miota elmultam annyi, nekem ilyenek mar nincsenek, ramnezesek...
Kerulik a tekintetem, mint egy leprásét...
Vagy ha ramneznek, hozzam kell szolniuk veletlenul, mint egy nyugdijashoz szokas...
45/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!