Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem csinált tiktokra egy videót ahol engem hord el mindennek. Megkértem, hogy szedje le, mert már a barátaim küldik, hogy ez mi, de nem hajlandó leszedni, mert "milyen sok" megtekintés van rajta. Szerintetek ez normális?
😂😂😂😂
ez nem felnott parkapcsolatok kategoria. ezert nem kellett volna egy dedossal osszejonni.
Kedves kérdező
Ennek jogi következményei is lehetnek, szóval nyugodtan meg mondhatod neki. És utána lefogja szedni.
Ami egyszer felkerült azt már nem fogod tudni elűntetni, mert a kópiák terjednek tovább. Max feljelentheted rágalmazásért, vagy valami ilyen hírnév-csorbításért.
Mindegy, tanulsz belőle, hogy az emberekben nem szabad megbízni.
1. Első lépés az oldal üzemeltetőjénél reportolni, írni nekik, hátha leszedik és ennyivel le tudod tudni.
2.
Nem biztos, hogy a fenyegetőzés a legjobb, ha ilyen a stílusa. Szerintem hatásosabb, ha befejezett, vagy gyakorlati dolgokkal próbálod rávenni. Pl: a legközelebbi jogász rokonoddal, ismerősöddel (ha van ilyen) már leültél egy asztalhoz átbeszélni, milyen lépéseket tehetsz ellene, és a héten szerdán fogsz besétálni a helyi bíróságra (utcával, épülettel), nevezd meg a vádalapot hivatalos nevén, ne hasból beszélj. Menj is el, csinálj képet arról, amikor ott jársz. Vidd el addig, amíg tudod és leszedi, hogy érezze hogy van súlya a dolognak, és nem csak üresen fenyegetőzől arra az esetre, ha attól nem parázik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!