Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha megmasszíroztok 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha megmasszíroztok 1 srácot a hátán ülve akkor attól a sráctól többet is akartok?

Figyelt kérdés

Tehát házibuliban egy csaj masszírozta a srác hátát ez az érdeklődés jele?

A lány 19 a srác 23.

2010. szept. 5. 00:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gimiben gyakran masszíroztam, fiúkat lányokat egyaránt, mert elég ügyes kezem van. Ottalvós kirándulások alkalmával volt fekvős, háton ülős masszázs is, de mindez csupán jófejségből. Bár tény, hogy most nem masszíroznék már senkit a páromon kívül, mert neki nyilván rosszul esne.

21/L

2010. szept. 5. 11:54
 12/15 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok és lány aki masszírozott 19 a fiú akit masszíroztak 23 éves, a lánnyal nincs semmilyen viszonyom
2010. szept. 5. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:

sztem nem feltétlenül! embere válogatj!

ha volt rajtuk ruha nincs akkora gond! sztem, de mondjuk én sokakat megmaszíroztam már, mert jól masszírozok, és többen megkértek, de nem törtönt ennél több! Persze az tény, h egy idegenre nem "másznék rá"

2010. szept. 6. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:
masszíroztasd meg magad te is, és majd meglátod! ;))
2010. szept. 6. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két komoly kapcsolatom volt (egy 8 hónapig és egy 6 évig tartó) és mind a kettő "baráti" masszázzsal kezdődött. (Még csak nem is a hátamon ülve masszíroztak...)

Tehát a válaszom IGEN, az érdeklődés jele.

30/F

2010. szept. 7. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!