Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lovagias egy sráctól?
azt akarom csak tudni hogy mennyire lovagias egy sráctól ha ő fizet egy lánynak ?
18 éves férfiról beszélünk.
Ez nem lovagiasság kérdése.
De így szokás, mint ahogy az udvarlás is.
Persze vannak helyek, ahol a nő szokott. Ne mindegy??
Csak ne legyen vezsekedés és jó legyen a film:D
Szerintem lovagias, én örülök ha felajánlják, bár én mindig mondom, hogy álljuk felesbe, csak maximum ragaszkodnak hozzá, hogy ők fizessenek. Én elég csóró vagyok, szóval nem erősködök, hogy de lécci hadd fizessek már én...
20L
Régen ez lovagias dolog volt.
Ma pénzéhes r*banc vagy, ha hagyod.
A férfiaknak jobban kell a női egyenjogúság, mint a nőknek, mert így legalább a felét fizeti a nő.
"Régen ez lovagias dolog volt.
Ma pénzéhes r*banc vagy, ha hagyod.
A férfiaknak jobban kell a női egyenjogúság, mint a nőknek, mert így legalább a felét fizeti a nő."
én megtehetném hogy fizetem. de nem fogom. az első randi az ismerkedési fázis elég erősen. ha nekem fontos hogy oda menjünk ahova megyünk pl vacsira akkor had ne én toljak bele 20k-t a 4 fogásos "legdrágábbatmindenből" rendelésébe, mert nem azért megyünk. vagy olyan helyre viszem ami nem fizetős... erre a hölgyek jelentős része persze besértődik, de a normálisabbja általában az első randin is felesben fizet. 20-25 éves lányokról beszéltem perzse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!