Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyos nők szerint mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos nők szerint mi a baj azzal, ha egy csinos nő az interneten rövid videókat csinál magáról?

Figyelt kérdés

Például itt vannak ezek a csajok:

[link]

Mi a baj velük?

2021. nov. 21. 23:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
Az, hogy ezek a csajok szebbek náluk.
2021. nov. 22. 08:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
az erőltetett szereplési vágy, értelmetlen trash tartalmak az oka annak amiért le vannak szólva.. mindenki a középpontban szeretne lenni manapság..A valóságban meg 10 összefüggő mondat sem megy nekik .
2021. nov. 22. 10:40
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Nekem konkrétan az velük a bajom, hogy lealacsonyítják saját magukat. Nem vagyok rossz nő, biztosan van olyan TikTok kiscsaj, aki ezerszer jobb nő nálam, van olyan is, aki nem. De engem inkább az irány zavar, amerre halad a világ, értelmetlen gyökérségekkel töltik el az idejüket a fiatalok, nem tájékozódnak, nem válnak bölcsebbé, hanem elnyílt szájjal bámulják a trasht. Ugyanígy kiborítanak a vastag nyakú, göndör hajú kissrácok, akik szintén asszisztálnak ehhez. Ugyanúgy a szexuális vonzerőt használják ezek a tiktokkerek arra, hogy lenyelessék az agymosó reklámokat a nézőkkel, mint a TV. Csak a tiktokkerek nem is tudják, hogy ezt teszik, mert ostobák.
2021. nov. 22. 15:53
 14/18 anonim ***** válasza:

vastag nyakú, göndör hajú kissrácok*

XDD

Akkor már nem a derékszögű állkapocs a menő ..:/

2021. nov. 22. 18:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Szimpatikusak a válaszok, de azt hiszem, nem tükrözik a valóságot. Inkább arról lehet szó, hogy irigység van a háttérben, mert a TikTok lányok, sokkal jobban néznek ki. Ez mondjuk egy tanult nőnek frusztráló lehet, hogy magasabb értékeket képvisel, ennek ellenére fele annyi sem kíváncsi rá, mint egy csinos TikTokkerre.
2021. nov. 22. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
#15: Akkor miért kérdezel, ha csak a saját elgondolásod szajkózod?
2021. nov. 23. 07:13
 17/18 anonim ***** válasza:
15. Remélem tudod, hogy velem együtt a válaszok nagyobb részét férfiak írták, tehát ez nem féltékenység.
2021. nov. 23. 11:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, valamiért szeretnéd, hogy ez legyen, de nem. Nézd, én onlyfans-nek a layout-ját sem láttam még, nem vagyok fenn, nem nézegetem. De az ilyen videok ott pont jó helyen lennének. Kifejezetten támogatom az onlyfans-t, ha valaki pénzt akar szerezni a testével, akármivel, tegye azt. De az ilyen... "nézzétek az új nyakláncomat", és premier plánban mutatja a cicijét... nekem ég a fejem az ilyenektől.

Nekem ez arról szól, hogy amúgy sem veszik komolyan a nőket, és az ilyen miatt még inkább lenézik őket. Ha van önbizalma, mutassa a mellét, legyen rá büszke, lájkolom is. Csak ne ilyen nyakatekert módon próbálja kierőszakolni a dicséretet.

2021. nov. 23. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!