Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mennyi bátorság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyi bátorság kell ahhoz, hogy lestzólítsatok egy ismeretlen lányt ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
Napközben nyilvános helyen utcán, parkban, buszmegállóban.

2021. nov. 19. 23:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
16 egység bátorság kell hozzá, de néhányat ki lehet váltani felesekkel. Vagy sörrel.
2021. nov. 19. 23:35
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván kinek mi. Egy visszahúzódó srácznak rengetegsok, egy menő göndörkének semmiség
2021. nov. 19. 23:37
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem fordult még elő a 30 évem alatt. #foreveralone
2021. nov. 19. 23:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ az adott körülményektől és a lelkiállapotomtól/hangulatomtól is.
2021. nov. 20. 00:04
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Semennyi, nem szólitok le senkit, meguntam a drámát meg az állandó problémázást mindenen, sose jó semmi sehogy, elég volt. Azóta kiegyensúlyozott és boldog vagyok az itt megismert párommal aki rengeteget tett azért h együttlegyünk.
2021. nov. 20. 00:22
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem csak bátorság kell ehhez, hanem átgondoltság is egyben.

Előbb mindent át kell gondolni szépen és aztán lehet csak bátorságot gyűjteni.

2021. nov. 20. 00:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én oda se megyek, ha nem szemezik velem.
2021. nov. 20. 01:17
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Tapasztaltat és megszokás kérdése az egész.

Én szólítottam már meg lányt, és előfordult, hogy olyan jól elbeszélgettünk, hogy megbeszéltünk egy másik találkozót is.

Aligha van ez így. Szerinted az utcán mit szólna egy normális lány, ha ittasan mennél oda? Feltehetően megijesztenéd. Az utcán nem buliban vagy, ahol egy rakás részeg ember van. A

2021. nov. 20. 01:28
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

ez nem bátorság, hanem emberi készség kérdése

hogy lásd, ha ismeretlen lányokat random leszólítgatsz, ugyanolyan kellemetlen és szánalmas figura vagy, mint a buszmegállót végigkéregető csöves

2021. nov. 20. 01:59
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
Sok, manapság a feljelentést kockáztatod vele. :D
2021. nov. 20. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!