Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk srácok, mit szólnátok, ha egy lány ismeretlenül megdicsérne titeket?
Ma a buszon láttam egy fiút, aki nagyon megtetszett. Félénknek tűnt, olyan kis kockának, egyszerű frizurával, szemüveggel. Nagyon megfogott, szerintem helyes. Ő nézett rám először, egy ideig figyelt is. Gondolkodtam, hogy odamenjek-e megdicsérni, de bedugta a fülhallgatót és kifelé nézett az út hátralevő részében.
Ti mit szólnátok hozzá, ha egy lány odamenne és megdicsérne, hogy milyen helyesek, aranyosak vagytok? Nincs tapasztalatom ilyen téren, nem tudom, hogy furcsa-e, vagy esetleg megijedne, mert elég félénknek tűnt.
Nekem egészen biztosan jól esne egy ilyen pozitív megerősítés. (Egy idegen leánytól meg pláne.)
Bár én annyira nem vagyok félénk típus-inkább zárkózott-, de ha beleillik a kulcs a zárba, megnyílok. 🙂
Szóval, szerintem ha látod legközelebb, nyugodtan szólítsd meg.
Ilyen egyàltalàn lètezik?
Előfordult , hogy tüzet vagy zsepit kèrt valaki, meg ilyenek.
De Nő , buszon, fèrfihoz így?
Jól àll a szemüveg, mennyi 😆
Nem szokvànyos , én meglepődnèk, próbàlnàm utána feldolgozni
Egy percig azt hittem, hogy én vagyok a kérdésben szereplő srác. Félénk és szemüveges vagyok, ma jöttem haza suliból, a buszra felszállt egy szép lány, rá mosolyogtam, ő is nézett engem. Egyedül a füllhallgató nem stimmel.
Nagyon meglepődnék, ha ilyen történne. Tuti, hogy zavarban lennék, de nagyon örülnék neki.
Kérdező!
Azért mert bedugta a fülest és kifelé nézett az út hátra levő részében, attól még odamehettél volna hozzá, szerintem feldobtad volna a napját. Megérinted a vállát, azonnal ki is kapja a fülest a füléből és rögvest rád figyel és elkezdtek kicsit beszélgetni.
Szerintem biztos örült volna neki. Legalábbis én fiúfejjel örültem volna. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!