Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan párod, akit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párod, akit egy vészhelyzet vagy katasztrófa során ismerted meg?

Figyelt kérdés
Autóbaleset, árvíz, bármi érdekel.

2021. nov. 19. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Ha ez annak számít:

Exem ugy szakított velem hogy elvittek haverokkal egy ismeretlen helyre, elbandáztunk aztán otthagxytak. Mimdezt kb 3 nap non stop buli után kialvatlanul.

Nem volt nálam pénz sem és a telo is remelult és azt sem tudtam hol vagyok.

Stoppoltam (persze nem is a jó iranyba..)es felvettek srácok.

Összevissza kamuztam, hogy harmadnaposan mit keresek en egy kietlen helyen hogy valahol ne nézzenek hülyének legalább.

Mire elkezdtek röhögni, hogy jó mese volt, csak épp.mellesleg ők ismernek engem is meg a barátom is és kicsit képben vannak..aki vezetett nem akart haza se vinni, szerette volna ha vele maradok.

Aztán lement ezeregy sztori mire összejöttünk. Meg mire megbiztam benne. Meg mire bizonyított hogy szeret stb stb

Komoly kapcsolat lett belőle.

2021. nov. 19. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a sztorit :)
2021. nov. 19. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szexuális vészhelyzet számít? 😆😅
2021. nov. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!