Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy személyesen alig tudok megszólalni?
szerintem meg azért mert nem bízól meg bennünk.félsz hogy átvernek vagy utánna kibeszélik mit mondtál stb.
ha bíznál bennünk menne a beszéd. én sem sok mindenkivel tudok beszélni. sőt olyanokal akik nincsenek a nyakamon jobban eldumálok mint pl azokkal akik az osztálytársaim stb.
Nekem is voltak régen hasonló gondjaim. Pl. eszembe jutott valami kérdés és inkább nem kérdeztem meg mert hülyeségnek tünt, de volt olyan is, hogy meg se mertem mukkanni, semmi se jutott eszembe.
Én azt csináltam, hogy figyeltem a nagydumásokat és ellestem egy két nyitószöveget:D aztán ezeket hoztam fel témának mikor találkoztam egy idegennel. egy két mondat után meg elindult a beszélgetés magától, és már nem kellettek trükkök. Miután ez működött már nem nagyon volt gondom ezzel, eltünt a görcs, már simán tudok dumálni akárkivel, akivel kicsit is egy hullámhosszon vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!