Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlzott féltékenykedésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott féltékenykedésre létezik megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy friss párkapcsolatom. Most tervezzük kb 2 héten belül az összeköltözést. Sajnos a rengeteg távolság miatt csak messengeren tartjuk a kapcsolatot. Szinte minden szabad percünkben beszélünk. Folyamatos hangüzenetváltások és amikor csak lehetséges akkor hívásban.

Én erősnek gondolom a részemről a kapcsolatot. Mindent kiiktattam az életemből ami zavarta, ami kockáztathatta a kapcsolatunkat. Tényleg mindent.

Nem beszélek senkivel, nem írok senkinek. Minden időmet a gyerekeimre szánom és a háztartásra.

Ennek ellenére minimális bizalom sincs meg benne. Mivel okot nem adok rá, így igazán nem is tudom mi lehetne a megoldás.

Amikor megpróbálok vele beszélni erről, mindig annyit mond, hogy Ő valójában sose volt ilyen, biztos a sok km teszi ami köztünk van.

Álltalában olyanokon megy a vita ha a megszokott 2perc helyett esetleg 5perc alatt válaszolok.

Arra is volt példa, hogy mosdóban voltam és hívott, fél perc csörgetés után vettem fel. Ekkor megkaptam azt hogy valakivel beszéltem és biztos gyorsan el kellett köszönnöm.

Szinte mániákusan nézi mikor vagyok/voltam elérhető. Ha este elköszönök, de még 5percig jelzi a messenger hogy elérhető vagyok akkor másnap reggel elszámoltat. ... Igazából sorolhatnám, annyi ilyen van.

A lényeg, hogy tényleg nem csinálok semmit. Ugyebár bebizonyítani nem tudom. Azt is tudom, hogy ez hosszútávon nem működik mert lelkileg mindkettőnket tönkretesz.

De nagyon szeretem őt. A megoldást keresem, nem a menekülőpontot.

Mint említettem van gyerekem. 2 kicsi. Hamarosan összeköltözés. Nagyon félek, hogy ez utána sem változik.

Ő 42F - én 31N

2021. nov. 18. 07:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%

Ha már eddig nem tetted, most fektesd le a szabályokat. Mégis mit képzel? Muszáj vele megértetned, hogy nem normális, amit csinál, mert csak akkor fog tudni változtatni, ha belátásra bírod.

Közöld vele, hogy nagyon szereted őt, de te nem vagy olyan ember, amilyennek próbál beállítani, és különálló személy vagy, akinek joga van a méltóságához. Fontos, hogy hangsúlyozd, hogy ez neked nem fér bele, és amikor legközelebb ilyen megjegyzése van, emlékeztesd arra, hogy neked is van méltóságod, és szakítsd meg vele a kommunikációt kis időre.

Nem opció, hogy nem húzol határokat, muszáj! Képzeld már el magatokat tíz év múlva, ha ez így folytatódik. Én nem mondom, hogy dobd ki, előbb próbáld meg belátásra bírni szerintem.

2021. nov. 18. 08:26
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Azt írod friss kapcsolat, és távkapcsolat ahogy kiveszem. Mármost összeköltöznél? Nem is ismered, nem is komoly kapcsolat. Ennyi idősen, ezt nem lehet komoly kapcsolatnak nevezni, max tiniknél, Ti bőven nem vagytok azok. Szüleinek (ha van), családnak bemutatott egyáltalán? Közös programokat csináltatok? Gyerekkel együtt? Mennyit vagytok egymásnál, akkor hogy viselkedik? Ha Nála vagytok, akkor Ő főz, tiszta e? segít Neked mindenben amúgy mikor tudtok találkozni? Gyerekek körül segít, hogy viszonyul hozzájuk? Mert ha 2 hét múlva összeköltöztök akkor gondolom ezeken más túl vagytok, hogy vagytok egymás környezetében, gyerekekkel együtt? Senki nem mondta, szüleid, barátaid, hogy ez így nem normális Mondjuk remélem azonnal kidobod, mert beteg ember.
2021. nov. 18. 08:28
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Itt már kevés a szabályok, mert eddig tűrte ezt a megaláztatást, és meg akart felelni, az ilyen ember már vérszemet kapott (ha nem is tudatosan), hogy van egy irányítható személy. Itt menekülni kell tőle, mert agyon veri.
2021. nov. 18. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha már magadat nem nézed nézd a gyerekeidet. Az én VOLT párom nem volt ennyire betegesen féltékeny, de azért tudta adni magát. Összeköltözés után a gyerekemet is elkezdte baszogatni. Hát nem volt tartós kapcsolat az biztos. De még így is nyomot hagyott a gyerekembe. Utána megfogadtam hogy inkább egyedül de ne menjen a gyerek rovására.6 én után találkoztam egy olyan férfivel aki hozzánk tökéletesen illik, aki nem uralni akart engem, aki a gyerekemet is elfogadta ma már sajátjaként szereti. Köztünk anno 400 km is volt mert külföldön dolgozott, miattunk költözött haza. Ha már a távlatokból így írányít és ellenőriz mi lesz ha együtt éltek? Nem viheted a gyereket iskolába oviba? Nem mehetsz a boltba egyedül?csak rosszabb lesz a helyzeted, teljes kontroll alatt leszel te is, ezáltal a gyerekek is.
2021. nov. 18. 08:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki kérdést hetek óta így összekeversz .
2021. nov. 18. 08:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Beteges féltékenységet pszichológus tud kezelni.
2021. nov. 18. 09:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ez egy hatalmas “red flag”. Ha már ilyeneken kiakad, hogy 5 percig nem írsz vissza (ami nevetséges, hisz felnőtt emberek vagytok, nem dolgoztok, nincs hobbitok, egyéb elfoglaltságaitok?), akkor a következő az lesz, hogy nem járhatsz sehova kivágott felsőben, “hadd olvassak csak bele az üzeneteidbe”, nem mehetsz sehova nélküle, aztán a végén lehet meg is üt…ilyen pasiktól menekülni kell, azonnal. Változni nem fog, csak ha pszichológus kezelné, de akkor sem garantált.
2021. nov. 18. 09:47
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Ezt az egészet hogy gondoltad, milyen friss a kapcsolat, egyáltalán találkoztál vele valaha, ismerik a gyerekek?
2021. nov. 18. 09:57
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Veszelybe sodrod magad es a gyerekedet, ha vele maradsz.

Ez nagyon-nagyon beteg.

2021. nov. 18. 12:48
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

A csávod egy suttyó kisebbségi érzésekkel.

Normális férfi nem viselkedik így.Es nem beszél ilyen közönsegesen azzal,akit tisztel és szeret.

50F

2021. nov. 18. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!