Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők titeket zavarna a férfi szobájában a gyerekszőnyeg?
Adott a szituáció:
- Volt már pár randi, sőt már kézenfogva mentek az utcán, tehát megvan a kémia, és belső is passzol.
- Fontos, Szűlőkkel élés sem zavar, ez meg lett beszélve (Egyébként a nő is ott él)
Aztán mikor áthív a férfi akkor látjátok, hogy a szobájában gyerekszőnyeg van. (az a tipikus varos,utak,hazak stb..)
Röviden: Gyerekként jó volt.. ált suli után már koleszos voltam, nem sokat voltam otthon, egyetem szintén... viszont most úgy alakult, hogy jelenleg itthon élek.
Akkoriban nem volt, de már bőven van pénzem felszedetni/lecserélni, de már értelmetlennek tartom, hiszen nem tervezem hosszútávon szülőkkel élni.
Tehát elszeretném hívni hozzánk, ittalvással, csak félek mit fog gondolni..
Ja és nincsenek a polcon dömperek, meg vizipisztolyok.. csak ez a rohadt szőnyeg ami gyerekes.. minden más átlagos.
Nők, Ti ez miatt dobnátok a pasit? Ha adott a fentebb írt szituáció.
Leginkább 20-30 as korosztály érdekelne.
Engem nem zavarna. Biztos, hogy viccesen szóvá tenném, de ha valaki minden téren szimpatikus, teljesen kizárt, hogy egy gyerekszőnyeg, vagy más hasonló kaliberű dolog ezt megváltoztatná. Különben az én szobámban is akadnak indokolatlan dolgok, bőven, még senki sem akadt fent rajtuk. Azért ha ennyire tartasz tőle, mit fog gondolni, jobb lenne előre megbeszélni vele. Amit leírtál, miért van még ott, teljesen érthető. Nem hiszem, hogy gond lenne. Ha netán mégis... elég baj, ha ennyitől elmenne tőled a kedve.
23/N
"Mindenképp előre mondanám, nem érné meglepetés."
Engem ez zavarna nagyon. Rögtön arra gondolnék, hogy nekem mi mindent kell elrejtenem, ami miatt *te* néznél hülyének engem. Ez akkora nem-probléma, hogy nekem az lenne a probléma, hogy te problémát csinálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!