Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha kiderülne, hogy egy negyvenhez közeli férfi verset írt rólatok, anélkül hogy beszéltetek volna, hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

1. hidegen hagyna

2. szánalmasnak tartanám

3. örülnék neki

4. egyéb válaszlehetőség

2021. nov. 17. 15:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ja ugy hogy idegen?

Kinosnak érezném, hogy akkor most kinlodjak azzal, hogyan rázzam le hogy ne sértsemmeg.

20.voltam

2021. nov. 17. 18:10
 22/27 anonim ***** válasza:
18-as Ez szomorú! És nagyon nem a szerelemről szól. Volt ezekkel a lányokkal, vagy egyáltalán bárkivel kapcsolatod?
2021. nov. 17. 18:33
 23/27 A kérdező kommentje:
Ezekkel a lányokkal semmilyen kapcsolatom nem volt. Mindössze egy két évig tartó kapcsolatom volt 2012-14 között.
2021. nov. 17. 18:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha tetszik nekem, még hízlalná is az egómat. 27 éves vagyok, így 11-12 év az már nem éppen apakomplexus, max. c. típusú viszonyokat nézve.
2021. nov. 17. 21:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Aranyos is tud lenni, a pasitól függ.
2021. nov. 17. 21:25
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt írod, utolsó. Viszont sajnos én nem vagyok költő, nem jó a vers.
2021. nov. 17. 21:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a versnek a tartalma, miből tudok róla következtetni., Mert nem mindegy, hogy mondjuk 1x látott, megfogott bennem vmi, és ír egy verset arról, hogy "Láttam egy nőt ma a buszon kék ruhában, elgondolkodtatott"... vagy többször látott, és vonzónak tart - előbbi lehet tök művészi is, utóbbi hízelgő. Vagy mondjuk olyan szinten ismer a vers alapján, hogy egyértelműen kukkol és követ - az nyilván ijesztő. Meg a vers tartalma sem mindegy. Ha 2x látott, és eldöntötte, hogy én vagyok élete szerelme, és össze-vissza nyálaskodik, az zavaró. Ha arról fantáziál a versben, milyen lenne velem az ágyban, az ijesztő.

Meg az sem mindegy, mit csinál a verssel... ha több verset is ír, és folyamatosan küldözgetni nekem, az baromi ijesztő. Az is, ha felpakolja a netre meg be akarja olvasni a rádióban, tévében.

2021. nov. 19. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!