Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha kiderülne, hogy egy negyvenhez közeli férfi verset írt rólatok, anélkül hogy beszéltetek volna, hogyan fogadnátok?
1. hidegen hagyna
2. szánalmasnak tartanám
3. örülnék neki
4. egyéb válaszlehetőség
Nem tudnék vele mit kezdeni.
Imádom a verseket (személyes kedvenc költőm John Keats), a párommal mindketten írunk verseket, néha egymásnak is, de azzal nem tudnék mit kezdeni, ha egy olyan ember írna rólam, akit nem is ismerek, és ő sem engem, legfeljebb felszínesen.
Nem foglalkoznék a dologgal.
26/N
Lehet, hogy nektek van igazatok. Azt hittem, valamilyen szinten megtisztelőnek érezheti az ember, hogy nem felejtette őt el, de belátom tévedtem.
Egy lánynak írtam mindössze, aki kollégám volt és ismertem, ő értékelte.
Keress egy (lehetőleg rövid, de szép) verset egy jó költőtől, írd le kézzel egy szép képeslapra, és azt add oda vagy küldd el neki.
Sokkal jobb, mint saját verssel sokkolni. Abban tényleg van valami pszichós...
Ilyen természetesen létezik (a barátommal is így éreztünk az első valódi találkozónk előtt), de hogy jön ide az, hogy hirtelen verset írsz neki? Nem sértésből, de nem ismered ezt a lányt, holott még a lovagköltészetnél is azért a lovagok valamennyire ismerték itt az úrnőt, akinek verset írtak. Azért legyünk őszinték, ha nem is félelmetes, de azért különös, hogy egy teljesen idegennek írsz verset, neki pedig (érthetően) az fura, ha egy idegent ennyire megfogott.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!