Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jartal porul a hazassag/valas miatt anyagilag?N
Oszinten en a no huzom kicsit a hazassagot,mert felek az anyagi kozossegtol es a valastol ,ha lesz egyszer,hogy elviszi a javaimat a parom.En vagyok az a fel aki jobban keres es az is akinek a csaladja anyagilag jol all,o az aki rosszul is keres es a pénzzel sem banik jol,csaladtol orokseg szinte nulla ft.
Ismerve ot azert sokszor gatlastana mas meberekkel,velem meg nem volt az,de nehez atlatnom a szemelyiseget meg minsig.Ne ertsetek felre szeretem ot ,es azt is vallom,hogy igen akik hazasok legyen kozos a kassza is,megis attol viszont igenis tartok hogy eleve en adok bele tobbet es a csaladom is es o majd 10 ev mulva megcsal vagy ugy vislekedik velem amit nem lehet elturni akkor a valasnal mindenemt viszi kb?
Van ilyen tapasztalatotok,higy a pasi vitte a dolgaitok felet?vagy forditva? Inkbb ne is hazasodjak igaz?
"1,incel? Jah ,mert egy no magatol nem kereshet tobbet egy ferfinel?"
Nem azért. SOk ilyen nőt ismerek. Hanem mert hozod az összes inceles golddigger klisét csak fordított felállásban. Megtetőzve alapvető jogi hiányosságokkal.
"ugy jon ide,hogy szuleim mondtak lehet beleadnak majd a kozos hazunkba 20-30millat,ha hazassag utan adjak szuleim "
Ezt papírozzátok le. A szüleid veled kössenek ajándékozási szerződést. Az ajándék magánvagyon.
Amúgy ezt papír nélkül is visszakapnád, mert a szüleid nyilván nem neki akarnak adni 15 milliát, ha elváltok.
Még nagy értékű nászajándékon sem kell osztozkodni egy válás esetén, ha a saját rokonaidtól kaptad, mert nyilván nem egy idegen pasit akarnak pénzelni vele.
Az anyagi oldalát már elmondták páran, kössetek házassági szerződést, illetve ha a szüleid nagyobb összeggel támogatnának, azt papírozzátok le mint ajándékozást, oszt' csókolom.
Nekem ezen a részen akadt meg a szemem: "nehez atlatnom a szemelyiseget meg minsig" - szóval egy olyan emberrel fontolgatsz esküvőt, akiről tudod, hogy másokkal szokott gátlástalanul viselkedni és bár veled még nem volt olyan (egy válás alatt, amikor anyagilag éppen kihúzzák alóla a talajt teljesen jogos félelem, hogy veled szemben is gátlástalan lenne), még most is úgy érzed, hogy nem ismered igazán. Ezt biztos átgondoltad? Gyakorlatilag beismered, hogy nem csak, hogy nem ismered igazán, de még csak meg sem bízol benne. Biztos ilyen alapokra akarod helyezni a házasságotokat? Szerintem te is érzed, hogy valami nem stimmel, ezért agyalsz ezen így.
15, valoban igazad van.gatlastalan masokkal sokszor.Bar velem nem az,de igen valasnal kinezem belole hogy az lesz es vegletekig elmegy.
Hazassagi szerzodest nem akarok,mint irtam hazassag alatt legyen kozos a kassza,jozos a kereset es minden.Csak a masiknak ne legyen joga olyan dolgokhoz mint pl az en oroksegem vagy az en szuleim altal kapott x millios tamogatasok. De mi van akkor ha a szuleim nem papirozzak le,hogy nekem adtak akandekba? Kinezem beloluk amilyen fanatikus vallasosak,hogy nekik a valas ugys szoba se johet meg akkor sem,ha naponta agyonver a ferjem emiatt nem papiroznanak semmot…
13,az alomvialgosban posztolgatnak facre meg instara.Nem vagyok tini pi* hogy ott eljem az eletem full idegen emberek elott. Ruhellem az osszes ilyen odlalt . Egyszeruen nem vagyok naiv kislany,higy azt gondoljam jaj majd ez a pasi 40 even at 100% hogy megbizhato lesz,hogy sosem ver at,hogy midnen happy lesz ,egy esetleges valasnal is midnenet atnyujtja nekem,mert csupasziv…hagyjuk mar . Magamat sem ismerem nem hogy majd azt,hogy egy masik emberbol mi lesz x ev mulva.Nyilvan nem ezzel elek,hogy folyton negativ kepet festek a masikrol,bizom benne stb csak gondolok azert arra is,hogy ok de mi lesz ha?Nehogy majd azert kelljen rossz kapcsolatban elnem hogy jaj nem valhatok el,mert akkor mindent elvisz..
"De mi van akkor ha a szuleim nem papirozzak le,hogy nekem adtak akandekba?"
Le kell papírozni, már csak a NAV miatt is. Mit mondasz, honnan jön az a sok millió, ami után elfelejtettél adózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!