Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is hisztiztek, hogyha "csak" 40 ezer forintos fülbevalót kaptok ajándékba?
Olyan vagy, mint az a sok suttyó srác, aki megveszi a BMW-t, de 2000-ért tankol bele, és szakszervíz helyett a Józsi bá' gányolja, mert az meg tudta csinálni fater Lada kombiját is.
Tudod: Ha telik majomra, teljen banánra is!
Már nem azért, de a barátnőd nem éppen a legélesebb kés a fiókban és egy cseppet el van kényeztetve.
Alapvetően nem vagyok egy különösebb ékszer-szerető nő. Van pár drágább, amiket a családtól kaptam (örökség és ajándék), a magamnak vett ékszerek pedig összesen nem érnek szerintem ötvenezer forintot. A barátomtól eddig egyetlen nyakláncot kaptam, az is azért értékes, mert ő készítette a láncot és ő gravírozott a gyűrűbe, ami a láncon lóg.
Te teljesen normálisan álltál a dologhoz, sőt, túl jól is. Szerintem negyvenezer pénzkidobás egy fülbevalóért, na mindegy, nem ez a lényeg. Abszolút helytálló volt az indoklásod, azért nehogy már egy ékszer többet érjen, mint a megélhetésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!