Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődöm meg ezen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődöm meg ezen még akkor is, ha van párom?

Figyelt kérdés

Két férfi kolléga gátlástalanul kibeszélt, amikor azt hitték, lementem ebédelni a többiekkel, de pont úgy ülök, hogy elbújtam a monitorok mögé, és nagyon csendben is voltam.

Az egyikük azt mondta, hogy én tipikusan az vagyok, hogy "szép darab, de otthonra nem kéne", és szerinte ezzel a legtöbb férfi így van.

Akkor közbeszóltam, hogy kösz, mire teljesebb lefőtt, bocsánatot kérdegetett, de azóta én undok vagyok vele és ott szólogatok be neki, ahol tudok. Egy csapatépítő vacsorán pedig kicsit beivott és akkor mások előtt kezdte el mondogatni, hogy normális ember nem is jelezte volna, hogy ott van és hallja mivel ez milyen nagyon kellemetlen, nem vagyok normális, meg nézzek talán magamba, miért mondhatta ezt.

Én egyáltalán nem tudok elengedni, és folyamatosan zavar, hogy ott van, szinte alig várom, hogy felmondjon és elhúzzon egyszer.

Jogos a sértettségem? Hiába van párom, tudom, hogy nem kellene magamra vennem, mégis nagyon zavar, ráadásul az is, hogy ilyen stílusban adta elő magfát.

2021. nov. 16. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok, még annyit, hogy később csesztetni dedós dolog. Egyszer elmondtam volna neki ott és akkor a véleményem és pont. Átnéznék rajta.
2021. nov. 17. 02:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó, hogy jelezted, ott vagy. Saját magát égette be. Én jót nevettem volna rajta, főleg, mivel van párod is, és gondolom, téged sem érdekel.
2021. nov. 17. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és de, normális ember pont, hogy jelzi, hallja amit mondanak róla. A kellemetlen szituációt ő teremtette, miért neked kellene még őrá tekintettel lenned?
2021. nov. 17. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyen orbitális paraszt legyen valaki, te jó ég! Lehet az a baja, hogy nem tud osszeszedni egy értelmes nőt sem:D
2021. nov. 18. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért ez elég taplóság, hogy ő beszél ki a hátad mögött és sérteget, aztán még neki áll feljebb, hogy utána nem vagy vele puszipajtás...
2021. nov. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!