Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közepesnek, Nagynak, vagy talán Kicsinek számít ez az én koromban? . (lent)
Figyelt kérdés
Csáó!
13 éves srácnak mindjárt 14.
Felállva 15,5-16cmes farokméret az jó?
2010. szept. 4. 16:38
2/9 anonim válasza:
ezt már párszor kérdezték csak nem igy. keress rá és megtudod 7000000000x láttam ezt a kérdést már-.-'
3/9 anonim válasza:
szerintem igen....
otársaimnak 12-13 évesek, és csak 12-13 cm....
barátomnak felállva 17-18-19.
4/9 anonim válasza:
17.00 ás vok, és elfelejtettem oda írni, hogy: nem gáz, jó, de gondolom ilyen korba a fiúk nem olyan érettek mint a lányok, és ha lenne barátnőd, akkor is egy két évvel kisebb, ha van... és azt meg nem hiszem, hogy bele menne a sexualitásba. ha annyira gáznak érzed, mondom, hogy nem, és ha valaki szeret az ne a farkadér szeressen, és nőni fog...
5/9 anonim válasza:
nálunk a kismalacnak is hosszabb farka van
pedig még 1 éves sincs
6/9 A kérdező kommentje:
17:00 köszi normális választ...:D
Van b.nőm 2évvel idősebb mint én....=)
Csak kíváncsi voltam hogy ez a méret normális-e az én koromban
2010. szept. 4. 17:16
7/9 anonim válasza:
Ez túl kicsi!
Sajnálom, de egy ógrénak is nagyobb van!
:)
8/9 anonim válasza:
komoly nem értem hogy f*szságokat kérdezni kicsit kezd unalmas lenni hogy juj 13 éves vagyok nem túl kicsi.
sok az idióta
9/9 anonim válasza:
Két évvel idősebb a csajod mi, s ezt el is higgyük?!!!
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!