Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb férfit bármennyi megalázás és bántalmazás érheti a ferfitársaitól, SOSEM mondja, hogy "a férfiak bántották"?

Figyelt kérdés

Gyk-n, más netes fórumon, sőt, élőben is rengetegszer panaszkodnak a férfiak a sorsukra, de kizárólag azt szokták felhozni, hogy a nők sosem voltak hajlandóak ismerkedni velük, azt viszont sosem, hogy a férfi ranglétra legalján voltak lábtörlők.

A nők általában képesek arra a beismerésre, hogy pl a többi nő kipletykálta őket, vagy beszólogatott nekik, de férfitól szinte sosem lehet hallani hogy a többi férfit tenné meg a szenvedései forrásának...

2021. nov. 14. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ezt a kérdést miért a felnőtt párkapcsolatok témakörbe írtad bele. A férfiak elsőrorban nem a párkapcsolati témakörben fognak panaszkodni a többi pasiról. (Kivétel, az LMBTG+ tagok).
2021. nov. 15. 02:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem olyan jelenség, hogy "jaj, a férfiak nem vallják be, hogy a férfiak is bántották őket", hanem hogy mindkét nemből van soviniszta, ellenkezőnem-gyűlölő típus, aki az összes bajáért a másik nemet hibáztatja, elenyésző esetben a sikeresebb ugyanazon nemű társait, és saját magát sohasem. Nőből is van ilyen - nőként mondom... olyan nőt is ismerek nem egyet, aki mindent arra hegyez ki, hogy a férfiak milyen szemetek voltak vele.

Ez nem nemtúl függ, hanem jellemtől.

2021. nov. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!