Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az ha a párommal nem vagyunk egy társadalmi státuszban? Mennyire várhatom el tőle, hogy néha meghívjon pl. nyaralni?

Figyelt kérdés
10-szer annyit keres mint én, és én nem engedhetem meg magamnak azokat a dolgokat mint ő. Nem tudok beszállni a fancy budai albérletének a felébe se.. Viszont nyaralni se tudok menni vele, mert ő engem nem fog meghívni, én meg nem tudom kifizetni a részem... Most akkor én leszek a csóró barátnője?

#fizetés #pénz #NemVagyokGoldDigger
2021. nov. 14. 18:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha 3 éve már együtt vagytok, akkor alapnak kellene lennie, hogy ezt megbeszélitek. És ha tudja, hogy mennyit keresel, és így is elvárja, hogy fizess te is azokért a dolgokért, akkor már ne is haragudj meg de vmi fogyatékos lehet, alapja számításokat mindenki el tud végezni, egyszerű kivonás.

Hanem fogyatékos, akkor egyszerűen így akarja kitenni a szűröd.

2021. nov. 14. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennél egy nagylelkű átlagkeresettel rendelkező férfi sokkal jobb, aki megosztja, amilye van. Nyilván észszerű keretek közőtt.
2021. nov. 14. 19:18
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Olyat mikor hallok már, hogy a nő keres 10x többet? Jó-jó, tudom, soha. Mert a nők mindig felfelé nézelődnek.
2021. nov. 14. 19:18
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
13 Normális férfi meg "lefelé" nézelődik, mert nem egy nővel akarja eltartatni magát.
2021. nov. 14. 19:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#13 bolond gyerek :D

Kérdező csak annyit mondok: nagyon vigyázz a pénzedre. Tudjál félretenni MAGADNAK, soha ne engedd, hogy a barátod belevigyen olyan kiadásokba, amik nem illeszkednek a büdzsédbe. Soha ne költekezz túl miatta. Ha kell, csinálj magadnak egy saját kis havi költségvetést, ebből egy minimálisat válassz le, amit a "közös életetekre" költesz belőle (albérlet hozzájárulás, kaja meg egyebek). És húzd meg a határt itt - kész, ennél többet nem tudsz beleadni. Ha ő ezt nem fogadja el, viszlát. És nehogy emiatt még te érezd rosszul magadat.

2021. nov. 14. 19:23
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
A volt férjem csak négyszer keresett annyit, mint én. Mindig azt csináltam a fizetésemmel, amit akartam. Én nem lennék olyannal, akiben ennyi empátia és nagyvonalúság sincs. Aki sóher, ott általában más gondok is vannak. Én ezt tapasztaltam.
2021. nov. 14. 20:43
 17/24 anonim ***** válasza:
16%
Csenyétére van pénze, de Mallorcára nincs. Nem gond, mert legalább mentek valahova.
2021. nov. 15. 09:37
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
16 Teljesen igaz. A sóherség csak tünet, mélyebb pszichés gondok vannak ott...
2021. nov. 15. 09:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben nem normális. Nem te várod el az életviteléhez tartozó csilivili dolgokat, de azért meg akarsz vele minőségi időt együtt tölteni. Én leülnék vele beszélni, hogy a te fizetésedből nem telik sokra, ezért vagy lájtosabb programokat csináltok (mondjuk nem étterembe mentek, hanem fagyizni, kempingezni mentek stb.), vagy szakítotok.
2021. nov. 15. 15:30
 20/24 anonim ***** válasza:
14%
Minek vagy vele? Jól dg.?
2021. nov. 15. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!