Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha a párotokról kiderülne h már pár éve nincs el veled és nyűg vagy neki?

Figyelt kérdés
5 éve együtt élünk a párommal. Vannak persze vitáink de én akkor is szeretem őt.A vitáink java az ő szapulása miatt van. Pl. zsíros lett a hús ő nem eszi meg máskor borsos azért nem kell. Egyik nap veszekedéskor hozzám vágta h ő már nemcsak most de pár éve nincs el velem és egy NYÜG vagyok neki! Majd később mintha nem is mondott volna semmi bántót úgy viselkedik.Mas ezt h kezelné? Mert én elmondtam neki h fáj amit mondott h nincs el velem erre az volt a válasza h mert én megváltoztam ez azért van! Az a baj h vannak érzelmeim.fele
2021. nov. 14. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Itt a megoldás:

[link]

2021. nov. 14. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem valaki sokat csesztetne, én elhagynám!

Szerintem igaz az a mondás, hogy csak akkor tudjuk megbecsülni azt ami/aki igazán fontos volt nekünk, amikor már elveszítettük!

Ha meg nem lennék már fontos neki, akkor miért is lennék vele?

2021. nov. 14. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt mondja megváltoztál, akkor ezt át kéne beszélni (mi változott meg) akár családterapeutával s. Nem feltétlenül szétmenni.
2021. nov. 14. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem feltétlenül te változtàl, hanem ő. De jó ez olcsó kifogásnak neki. Én megmutatnám az ajtót, ha nem tetszik, el lehet menni. A francnak sincs szüksége arra, hogy az otthonában, ahol nyugalomban szeretne élni, folyamatosan bsztassa valaki. Szeretni meg nem is lehet egy ilyen alakot, max. ragaszkodsz a megszokott szarhoz. Ebből nehéz kilépni az tény, ha nincs elég erős akaraterőd és önbecsülésed. Te döntésed, hogy meddig hagyod a megalázó viselkedését. Változtatni nem fog, mert az érzelmei megkoptak feléd nagy valószínűséggel, akkor is, ha nem hajlandó beismerni, mert akkor ő lenne a szr mindenki szemében.
2021. nov. 14. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyen apróságokon képes összeveszni a párjával, az valóban nem lehet nagyon szerelmes. Az már a kötözködés kategória, amikor el akarod érni, hogy a másik mondja ki a végét.

Oké, hogy neked vannak érzéseid felé, de biztos olyan emberre akarod ezeket az érzéseket pazarolni, aki nem viszonozza? Jó élet az szerinted, ha csak te szereted a másikat, de fordítva már nem?

2021. nov. 14. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csomagolnék. Nem élnék olyannal, akinek útban vagyok, és nem szeret. Iszonyat megalázó ezek után egy fedél alatt maradni.
2021. nov. 14. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki nekem ilyet mond, azzal szakítanék, akkor is, ha nem igaz, csak meg akart sérteni, mert olyan ember, aki szeret, nem akarna direkt bántani. Ha meg igaz, akkor nagyobb lenne annál a tartásom, hogy ott maradjak vkivel, aki egy langyos f..nak találja a kapcsolatot, és nem is adott érdemi tanácsot, hogy min változtathatnék (csak ilyen piti dolgokat, hogy túl borsos lett 1x a hús).
2021. nov. 15. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert kapcsolatfüggő kis szerencsétlen vagy és megteheti, hogy aláz, mert eltűröd neki. Évek óta!

Nekem ilyet mondana a párom, mennék csomagolni.

2021. nov. 16. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!