Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen vagyok! Lányok?

Figyelt kérdés

Na szóval kezdeném azzal h nincs barátnőm de elég sokan érdeklődnek irántam, ennek ellenére én már 17évesen az igazira várok és nem akarok összefeküdni minden lánnyal...:/

Kiskorom óta sportolok 3éve kondizok de nem szedek semmit, a környezetem elég intelligensnek tart mivel jól tanulok gitározom nem sokat káromkodok jól kitudom magam fejezni szóval volt gyerekszobám és szocializálódtam:D

182centi magas vagyok 75kg kockahas barna bőr sötétbarna haj épp annyira hosszú h vasalni tudjam illetve a szemem is sötétbarna.

Annak ellenére h vasalom a hajam nemvagyok bu..is nem akarok csajos cuccokat hordani csak szeretek igényesen kinézni:)

Ha valakinek megtetszettem írjon:)

Köszi

2010. szept. 4. 14:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
15/L voltam
2010. szept. 4. 15:01
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)Élőben egy nagy csalódásom volt és baromi érdekes h azért mert a lánynak túl jó voltam...:/ Nemtudom ránézésre h ki a normális lány de a legtöbb úgy gondolja h ugy sem vagyok komoly és nem becsülném őket a külső tulajdonságaim alapján.
2010. szept. 4. 15:03
 23/29 anonim ***** válasza:
xDDDD
2010. szept. 4. 15:41
 24/29 anonim válasza:

Tényleg nem értem, ha tényleg olyan vagy mint leírtad(ilyen pasi igen kevés van, hogy jól néz ki és még rendes is) akkor nincs bnőd.

Amúgy énis néha csak nevetni járok ide de ki tudja mert például egyik ismerősöm itt ismerkedett meg a barátjával akik már 8 hónapja együtt vannak:)

16/L(nem az előző)

2010. szept. 4. 15:44
 25/29 A kérdező kommentje:

Hát igen pedig nem menőzni akarok itt vagy bármi ilyesmi amit leírtam az ígyvan:) Barátnőm lenne de csak olyan aki azért van velem mert helyes vagyok és még sorolhatnám.A legtöbb csaj egy-két beszélgetés után rátér h nem-e járunk?... szerintem ez nem valami nagy ismerkedés:/

Amugy Fejér megyei vagyok:)

2010. szept. 4. 15:48
 26/29 anonim válasza:

15.44-es vagyok

nah ezt hívják úgy h plázapi*ák. sztem undorító dolog az amikor bezsélgetnek párszor és egyből járunk mert akkor nem ismerte meg igazán és csak a küldeje vagy pénze miatt van vele..(N)

Én például mindig úgy voltam és vagyok is vele, hogy inkább a belsőjébe szeressen bele valaki a másikba és ne amiatt h éppen h néz ki..

2010. szept. 4. 16:06
 27/29 A kérdező kommentje:
Hát igen azért jó h van aki még ígygondolja:)
2010. szept. 4. 16:13
 28/29 anonim ***** válasza:

dejó neked h ilyen magas vagy:) én sajna csak 167cm vok és 53kg, de a többi nálam is passzol ahogy nálad, bár a hosszú haj nem:D

Tudod aki normális csajt keres az sokáig keresheti, egyre kevesebb az amelyik jól is néz ki és nem az a tipikus csitri akinek mindent 4x kell elmagyarázni.

2010. szept. 4. 18:24
 29/29 A kérdező kommentje:
Végülis én ráérek most még tanulni akarok vannak terveim életcéljaim csak azért jólenne ha ebben segítene valaki akiben bízhatok:) Amúgy fel a fejjel én egy év alatt nőttem 15centit:)
2010. szept. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!