Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része csak érdekből van együtt a párjával?
Àtlag magyar meg sem él egyedül a 200 ezres fizetéséből, ketten viszont elvannak úgy-ahogy. Ez a magyar valósàg, nem az ami a ti fejetekben van...
2021. nov. 13. 20:17
Egyértelmű.
Fix farok. Számlák felezése. Gyerek csinálás...vagy a meglévő szponzorálása. ...
2021. nov. 13. 20:42
Legtöbb igen. Főleg ha pénzes a pasi. Kinézet, hát 30 felett senki sem lesz már Brad Pitt. Szóval a pénz és a siker, ami a nők rögzíti a pasihoz.
2021. nov. 13. 20:50
Àtlag magyar meg sem él egyedül a 200 ezres fizetéséből, ketten viszont elvannak úgy-ahogy. Ez a magyar valósàg, nem az ami a ti fejetekben van...
Borsodban, Nógrádban, Szabolcsban ez a 200 nem is számít rossz fizetésnek, az a helyzet.
2021. nov. 13. 20:51
Nekem apám azt tanította, hogy csak olyan pasival járjak, aki hozzáad valamit az életemhez, szóval TECHNIKAILAG igen.
2021. nov. 13. 21:46
Tehát a te logikád szerint a legtöbb férfi, ami a magyar lakosság kb. fele jól keres, olyan szinten, hogy a nőnek alig kell, vagy egyáltalán nem kell dolgoznia. Akkor lehet én élek alternatív valóságban, csak tudnám, hogy akkor miért vagyunk az EU 3. legszegényebb országa, miért látok gyakorlatilag mindenhol kétkeresős családmodellt, dolgozó nőket, anyákat, miért 240 ezer kb. a medián kereset az országban? Ezekből a fantasztikus fizetésekből tartják el a komplett családot a férfiak házzal, autóval, gyerekkel együtt? Mesélj még légy szíves!
2021. nov. 13. 21:47
Na azt nem tudom hogy a nők nagy része...Én biztos nem mert kb egyforma a fizunk na jó a férjemé kicsit több a tapasztalat és hozzáértés miatt.Ja és közös kasszán vagyunk amikor gyeden voltam akkor is amikor csal én dolgoztam a férjem nem dolgozott fél évig akkor is.
2021. nov. 13. 22:13
A férfiak nagy része csak érdekből van együtt a párjával?
2021. nov. 13. 22:15
Nem. Egy ilyet sem tudnék mondani a barátaim körében. Válogasd meg jobban a milyen környezetben élsz.
2021. nov. 13. 23:07
Nem hiszem, hogy NAGY része, de egy része biztosan. A társkeresők tele vannak gyerekes anyukákkal. Inkább olyanok élnek érdekkapcsolatban, akik nem tudnának a saját lábukon megállni, akár gyerek, akár pénz miatt. Van pár kifejezetten szar házasság a környezetemben.
Például egy munkatársnőm, kicsi gyerekekkel, nagy autóval, van lóvé, és mégis... Egy másik nő szintén gyerekekkel, biztos egzisztencia, és sír, hogy a férje nem szereti...
Vidéken az átlag fizetés nettó 200 körül, egy kétszobás társasházi lakás 16M. Hogy tudna elválni egy nő 2-3 gyerekkel, ha még a gyerektartás se biztos? Csak a legvégső esetben mennek szét az ilyen kapcsolatok.
2021. nov. 14. 07:32
Kapcsolódó kérdések: