Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölött miért igyekeznek a nők hogy gyerkek legyen meg család?
Hogy miért? Mert a legtöbb nő biológiai okokból adódóan konformista... Követi azt, amitől buksisimit kap a társadalomtól, vagyis a hagyományos családmodellt. 40 évesen már megszólnák, az nem jó, huszonévesen meg azért szólnák meg, mert nincs háttere. Mikor máskor csinálna gyereket, mikor már van karrierje, amit ott lehet hagyni és amikor még nem szól bele semmibe a kora?
A kérdés alatt is csutkára vannak pontozva a gyermektelenek. Ezt okozza a társadalom a fejekkel, kérem.
"Ennek ellenére csak pár év múlva látom esedékesnek az esküvőt (anyagiak) és csak utána a babát."
Miért kell az esküvőre éveket várni az anyagiak miatt?
13
Ja aztán a pulyának meg majd összekoldulja a szaros gatyát is meg majd 18 évesen kibassza, hogy boldoguljon, mert akkor már nem olyan cuki, hogy anyagilag támogassák az indulásban, de esküvő milliókért az kell.
"Mert a nők nem korlátlan életkorig tudnak gyermeket vállalni, mint a férfiak."
A férfiak sem. Eleve 10 évvel előbb halnak. Nem csak megcsinálni kell a gyereket, hanem felnevelni is.
Mégis mikor lenne szerinted ideje, ha nem ekkor?
Talán Nagypapi, nagymami korban
Szerintem az nem ugyanaz. 50-60 éves férfi egészséges gyermeket tud nemzeni. 50-60 éves nő nem is menstruál már.
40 felett nő a kockázat. Aki szeretne, nyilván egészséges gyermeket szeretne, probléma mentes terhességgel.
Egyébként én is le vagyok pontozva, pedig én majd szeretnék családot. Nem csak a gyermektelenek vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!