Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az új barátomnak hogy öt évig prostikent dolgoztam?
En sem feltétlen mondanám el.
Egy biztos vagy még a kapcsolat elején vagy sosem.
7-essel egyetértek fokozatosan, beszélve ilyen témákról, és amikor ő készen áll rá, hogy elmondja.
Kérdező, az ÚJ barátod még nem a társad.
Ne sürgess, ne erőltess semmit.
Nem kell elmondani
1. Visszaélhet vele és veszekedéseknél esetleg le is qrváz majd
2.nem tudja magában artani kiteregeti a baratjának(aki meg mimdenkinek)
3.szakitas után telekürtöli vele a netet
4.onnanstol lenéz szép lassan használati tárgynak, miután minden pózt kipróbált rajtad elvégre neked vállalnod kell mindent akkor. Es ez az elso. Hogy mindenre rá akar majd venni es barmikor elutasitanád nem erti ha masnak csinaltad neki miert nem.
5. Stb.
Még egy ÉRETT Férfinek is feladná azt hogy ezt magában krzelni tudja es ezután is tisztelni tudjon.
Persze izgi egy darabig egy r.herongy de csak egy darabig az..
Ha végleg ki tudtál onnan szállni, az becsülendő. Rengeteg a zsarolás, sok nő szó szerint menekül. Mert megverik vagy akár meg is ölik, ha lelépni próbál.
Én elmondanám. Egyrészt joga van tudni. Másrészt tisztább így. Szerintem fontosabb az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!