Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a plázacicákról?
Nekem semmi bajom nincs velük, csak én eddig amilyen plázacicákkal találkoztam, azok nagyon hülyék voltak..
és az tény, hogy többnyire jól néznek ki.. de inkább legyen vki átlagos és legyen annyi esze, hogy legalább 3 témáról beszélgethessünk, minthogy jól nézzen ki, de semmihez ne tudjon hozzá szólni, a plázák és a "celebek" témakörökön kivül... :)
Első vagyok
te nyomorék én nem csaj vagyok, és utálom az összes plázap*csát cigók után őket irtanám (és van barátnőm :D)
Általánosítás..Ha valaki plázacica akkor buta és ribanc..Gratulálok(h5):D
Szóval ha valakinek mondjuk megköveteli a munkája, hogy öltönybe vagy nyakkendőbe járjon, akkor az 1000%, hogy komoly és begyöpösödött:D nagyon tudtok:D
Nagyvárosi lány vagyok, platinaszőke hajjal, rózsaszín és vásárlásmániával ja, és még kék szemű és vékony is:D Meg van egy kisyorkim is.:) Lehet utálni :)
Suli előtt vagy ha akárhova megyek készülődök másfél órát biztosan..Hajvasalás,smink ( köztük alapozó a szájra;) ) és ruhaválasztás..:) Imádom a rózsaszín sokszor öltözök full rózsaszínbe, és nekem még tetszik is.:) Suliba meg ahol jelenleg lakok Barbiebaba, szőke ciklon meg rózsaszín szépség vagyok:DDDDDDD
És ezek ellenére..Nem vagyok ribanc ( bár régebben tettem olyan dolgokat, amiket nagyon szégyenlek és megbántam, de mivel eltörölni nem tudom azokat, azzal vigasztalom magam, hogy többet nem fordul elő.És sokkal okosabb leszek.:) )Nem vagyok buta, tudok helyesen írni, és bár lusta vagyok tanulni, és utálok korán kelni reggel suliba, azért mégis csak nyelvi előkészítős gimibe járok, sőt szeretem a nyelveket ( angolt 7 éve tanulok, vannak itt nyaraló angolok, és teljesen jól megtudom értetni magam velük.Németet is tanultam 1 évig ( meg fogok is majd ), szeretnék nyelvvizsgát mindkét nyelvből, és a magyar is jól megy, sőt elég bő a szókincsem, és eléggé értelmesen tudok beszélni is.:)
A yorkimat egyenesen imádom..Kutyaként van nevelve hidegbe, hóba is levittük ( igaz kis időre, és igaz, hogy felöltöztetve, de levittük. )Az egyik legjobb barátja egy gyönyörű labrador amúgy, úgyhogy nincs az, hogy na ez kicsi kutyus odamehetsz na ez nagy, akkor maradsz..
Úgy érzem, attól ahogyan kinézek, és attól hogy néha én is elfelejtek dolgokat, vagy akár attól hogy szeretek vásárolni ( mint amúgy szinte minden " csajos " csaj ) , vagy hogy yorkit tartok, vagy akármi..Én is ugyanolyan lány vagyok, mint mások.Oké, néha, hogyha valaki nagyon durván elüt az átlagtól megbeszéljük, vagy néha kiröhögjük, de ezek eléggé szélsőséges esetek ( 120kg + és miniruha..Nem a súlyával van baj, mert mindenki olyan,amilyen..Hanem arról, ahogyan kinézz..Én például vékony és kis mellű vagyok, és nem is veszek fel hasig kivágott felsőket..
Semmi bajom ( főleg nem a stílusa miatt ) senkivel, hisz mindenki olyan amilyen, és mindenki olyan stílust képvisel, ami neki tetszik, és a stílusa miatt megítélni valakit gusztustalan, ráadásul jogunk sincs, főleg nem egy ismeretlent megszólni.Szerintem..
Betapasztott szájjal pár dugásra jók.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!