Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnád, hogy a mai korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatnád, hogy a mai korban a fiúkat a régiekhez hasonló módon neveljenek férfit?

Figyelt kérdés

Ma rengeteg elpusztult pasi van. Bezzeg a középkorban.

A lovagokról ezt olvassuk:

"A kisiskolás korú gyermekeket úszás és ökölharcok edzették férfivé, közben megtanulták használni a lándzsát, a kardot, valamint a tőrt, s magukévá tették az íjászat tudományát is − habár a lovagi eszme szerint a lesből támadás, illetve az íj vagy számszeríj használata nem számított lovagias tettnek."

Forrás itt: [link]

Több vágányabb férfi lenne így?

2021. nov. 9. 11:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Lehetne azt IS. tanítani. De a világban jelen van az erőszak. És amellett, hogy elkerüljük/védekezünk vele szemben, nem lehet vele mit tenni, jelenleg legalábbis biztosan nem, ez amolyan evolúciós örökség lehet.

Értem én, hogy te egy erőszakmentes világot képzelsz el, de az oktatás globálisan nem vinné/viszi a világot abba az irányba, max egyéneket. A 21. században az erőszak feltehetően továbbra is jelen lesz a világban. Bár valamennyire azért csökkentettük. 100 éve a világ ilyenkor már túl volt az első világháborún.

2021. nov. 9. 12:48
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

"Egész más lenne a bullying is, ha a bullyk jól szájba lennének verve otthon vagy az iskolában"

Általában azt adják tovább, amit otthon kapnak.

2021. nov. 9. 12:50
 23/37 anonim ***** válasza:

A testnevelésen való közelharc/küzdősport oktatás nem rossz. Sok család fizet érte különórákra, sok gyerek meg nem jut el, mert nincs rá pénzük és/vagy messze van.

Ráadásul az USA-ban is van iskolai birkózás, Japánban judo, Kínában tai chi és wu shu,...

2021. nov. 9. 12:50
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok középkori férfit. Így is elég, hogy rengetegen fejben nincsenek a 21. században.
2021. nov. 9. 12:51
 25/37 anonim ***** válasza:
#19! Egyrészt nem vették be az oktatásba ezeket a technikákat, tehát nem jut el minden gyerekhez. Másrészt abban egyetértek, hogy a nevelés elsősorban otthon történik, és ha ott rossz példát lát a gyerek, akkor suliban akár a jóisten is mondhatja a magáét, nem lesz semmi eredménye. Ezért lenne fontos az egész társadalmat kicsit felemelni erről a mentális szintről, és hozzáállásról, de annak az eszköze nem lehet az erőszak, mert azzal csak mélyítenénk a már meglévő ellentétet.
2021. nov. 9. 12:51
 26/37 anonim ***** válasza:
#25. Iskolában nem persze, de mindenhol ez a szeressük egymást gyerekek, fogadj el mindenkit tesók vagyunk mindannyian ment szembe az emberrel folyton. A környezetemben is mindenki ilyen jámbor nevelést kapott, aztán bekerültünk az iskolába, ahol minden osztályra jutot 1-1 kretén, aki elcseszte az osztályközösséget a hülyeségeivel, megruházni persze nem lehetett, mert az csúnya dolog, ő persze megruházhatott bárkit, mert ő leszarta, hogy csúnya dolog. Csak akkor gondolta volna át, ha esélyegyenlőség lett volna. Középiskolában már nem is szaroztam, a vége felé jól elkaptam az ilyet az osztályban. Még párszor bekóstolt, még párszor összevertem és lám, nem csesztetett többet....érdekesmód mást sem és én se másokat, meg mások se egymást. Előbb kellett volna. + Nem nekem kellett volna.
2021. nov. 9. 13:11
 27/37 anonim ***** válasza:
67%
Inkabb azt kene megtanulnod, hogyan erd el a felnott ertelmi es erzelmi szintet. Hogyan tudd ellatni magad, az ingenyesseg a legtobbszor szinten problemas, a kiallas es felelossegvallalas szinten. Amikor remego terdekkel mesz oda egy lanyhoz, ott benned van a hiba es nem a gyakorlat hianya, hanem az emberi tartas hianya okozza. Rutinbol nem lehet megoldani a gyavasagot, legfeljebb leplezni.
2021. nov. 9. 13:17
 28/37 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy ez most miként jön ide, de mindegy is, mert többszörösen tévedsz.

Ha valaki remegő térdekkel megy oda egy lányhoz, már előrelépés, mert a pasik többsége egyáltalán nem mer odamenni. Ha áll egy szexi nő a buszmegállóba, kevés az esélye annak, hogy valaki odamegy hozzá, mert félnek a visszautasítástól.

A remegő tévedek meg pont a gyakorlat hiánya miatt lehetnek. Aki nem tudja, hogyan kell felszedni egy nőt, annak ez lehet az egyik mellékhatása. Nem mindegy, mennyire mész hozzá közel, mert ha belépész az intim zónájába akarata ellenére, az gáz. Nem mindegy, hogy le tudod-e olvasni a testbeszédet, és észreveszed-e a hamis mosolyt. Ha nem, és tovább nyomulsz magadból csinálsz bohócot. Gyakorlat teszi a mestert, és akik magas szintre akarják vinni a csajozást, annak gyakorolnia kell.

Velem előfordult olyan, az utcán 5 perc alatt megszereztem egy lány elérhetőségét, akivel aztán találkoztunk is, egy 2 nao múlva. De addig elég sokat kellett gyakorolnom, hogy eddig eljussak.

2021. nov. 9. 15:14
 29/37 A kérdező kommentje:
*2 nap múlva
2021. nov. 9. 15:15
 30/37 anonim ***** válasza:
83%
Tehat megtanultal egy szerepet eljatszani, amivel bejottel 1 db nonek egy randi erejeig. Gratula. Akkor te most mar ferfi vagy, mert tudsz szerepet jatszani?
2021. nov. 9. 15:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!