Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legfőbb tényező, ami miatt párkapcsolatot szeretnétek?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy csak nők szavazzanak.2021. nov. 5. 19:24
A kérdező szavazást indított:
lelki társ megtalálása
szerelem, szeretni és szeretve lenni
pénz, vagyon, anyagi biztonság
szex
gyermekvállalás
egyéb
38 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Aki az egyebet jelöli, kérem, kommentben írja meg mire gondol.
2021. nov. 5. 19:31
2/9 anonim válasza:
Az egyébre mentem, mert az első kettő pont együttese miatt szeretnék párkapcsolatot.
3/9 anonim válasza:
1, 2 , 4 és 5 pont, az anyagi biztonságot közösen oldjuk meg
4/9 anonim válasza:
Én a kettesre mentem, de aki a lelki társam, az a szerelmem is.
5/9 anonim válasza:
Semmi. Nem akarok párkapcsolatot. Kifejezetten egy adott emberrel akarok, az összes felsorolt miatt, és azokon túl. Ja, nem. A pénz nem érdekel, de azért van neki valamennyi.
6/9 anonim válasza:
Hmm.. Érdekes lett a szavazás. Most már akkor tudom, hogy miért csökken ennyire Magyarország lakossága. Sokan szokták mondani, hogy "nem akarok gyereket, míg nem tudok megfelelő körülményeket teremteni neki", de úgy látszik, ez csak kifogás. Még ha adottak lennének a körülmények, akkor sem akarnának sokan. (Ha reprezentatív a szavazás, akkor 97%-a a nőknek.)
7/9 anonim válasza:
Mindegyik. Legyen kivel megosztani a velem történteket, együtt lenni, összebujni, szexelni, gondoskodni róla, együtt élni, beszélgetni, programozni, akár gyereket nevelni, szóval minden.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem zárja, ki hogy nem akarnak gyereket, csupán az volt a kérdés, hogy melyik a LEGfontosabb számukra.
2021. nov. 6. 09:51
9/9 Sunshinedoll válasza:
Azért, hogy elmenjünk jó helyekre együtt és legyen, aki fotókat csinál a napi outfitemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!