Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire feszültek, agresszívak az idősebb nők?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 07:24
11/66 anonim válasza:
És szerinted ez csak azért volt, mert 40 feletti? 😀Hát nem. Egy jóval fiatalabb is elküldhet a halál faszára, ha nem kapja meg amit akar.
12/66 A kérdező kommentje:
#10 Kb így zajlott 😂
2021. nov. 1. 07:44
13/66 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, kapuzárási pánik. A legtöbb embernél, férfiaknál és nőknél is bekövetkezik, csak nem egyforma erősséggel. A lényege annak a felismerése, hogy az illető gyakorlatilag teljesen elvesztette a testi vonzerejét, s hogy a munkában sem fogja már sokkal többre vinni. Más szóval: innentől már csak lefelé vezet az út. Különösen a nőknél ez párosulni szokott azzal a kellemetlen érzéssel, hogy mint gondoskodó anyára sincs rá többet szükség: a gyerekek is felnőttek. Más szóval mostantól alapvetően az öregedés folyamata következik, esetleg egy olyan társ mellett, akit már nem szeretnek igazán. Az ezzel a helyzettel szembeni tehetetlenség érzése feszültséget, dühöt szül, mely gyakran párosul irigységgel a fiatalabbakkal szemben, akik előtt még ott az élet.
14/66 A kérdező kommentje:
De azért a fiatalabbaknál ez nem annyira jellemző.
2021. nov. 1. 07:45
15/66 anonim válasza:
A lófszt nem. Ne legyél ennyire naiv.
16/66 anonim válasza:
20 éves koromban is besértődött ràm egy csomó pasi aki korombeli volt, lerib.anc.oztak stb.
17/66 A kérdező kommentje:
H@t én kedves vagyok amennyire csak tudok, erre ezt kapom.
2021. nov. 1. 07:54
18/66 anonim válasza:
Azt írták nekem privátban, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme. Igazat kell adjak.
19/66 anonim válasza:
#15: Szerintem a kérdezőnek alapvetően igaza van. A fiatalabb nők tapasztalataim szerint jóval könnyebben teszik túl magukat egy azonnali elutasításon. (Itt nem egy kezdődő kapcsolat megszakítására gondolok, hanem kezdeményezés elutasítására.) Méghozzá azért, mert nekik ott van vígasznak, hogy majd a jövő héten próbálkozom másnál. Egy 40-es nőnek ez a vígasz kevésbé meggyőző. S mint írtam, ez épp az a kor, amelyben a legtöbb ember a testi vonzerejének a gyengülését átéli. Egy ilyen elutasítás nemcsak önmagában fáj, hanem megerősítése is egy félelemnek. Ezért nehéz feldolgozni.
20/66 anonim válasza:
Amugy hany eves vagy kerdezo, fuatalabb v idosebb mint o, es adtal jeleket amit felreerthetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!