Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként mit választanál?
1. Van egy sok éves házasságod, mindig hűséges voltál, de az egész elllaposodott, de van egy gyermek, aki összetart. Minden nap a gyermeked mellett tudsz lenni.
2. Beleszerettél valakibe, akivel nem volt még semmi, de tudod, hogy ő is nagyon szeret téged. Egy vidám, boldog élet várna vele, de hétvégi apuka lennél.
Mi tévő lennél? Képtelen vagyok döntést hozni. Feladnál egy stabil, de jónak nem nevezhető életet a boldogságért? Ha így döntenék, valaha megértené a gyermekem?
Ha nem lehet megoldani,akkor a kettes.
Én is ezt vasztottam,igaz még nincs más nő.
Túl rövid az élet egy rossz kapcsolatra,ami senkinek se jó,főleg a gyedeknek ha azt látja hogy nem szeretik a szülők egymást.
Ez a baj ... hogy hülyének nézed a gyereked. Te vagy itt a nagyon okos aki eldönti mindenki helyett a lépéseket és mártírt csinál magából.
Ha jó ember is vagy, így kell a katasztrófába vezetni mindenki sorsát! 👏👏👏👏
Boldogságot választanám.
Ha ez azzal jár, h elválok, megteszem. Nem elhagyom a gyereket, hanem az anyját hagyom el.
4 es.
Nem majd a gyerek fog dönteni hogy maradjanak együtt a szülők ugye?!
Ezt te se gomdoltad komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!