Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet két különbözö szeretetnyelvem, attól függően, hogy mit szeretek adni, illetve kapni?
Jó lenne, ha bővebben kifejtenéd!
Úgy érted, hogy pl. sok szeretetet, ölelést, bújást, törődést, gondoskodást szeretsz kapni, viszont te adni nem akarod ugyanezt! Mondjuk az adás az az nálad, hogy adsz pénzt a nőnek menjen el belőle fodrászhoz! :D
#2: Ja, persze, hogyne... Milyen nőnek, különben is? Heteró vagyok, a párom fiú.
#5: Köszönöm, hogy te megértetted a kérdést. :D Én is ajándékozni szeretek nagyon, viszont a minőségi időt értékelem a legjobban, ha azt "kapok".
Kérdező!#2 vagyok. Mivel nem írtad bele a kérdésbe, hogy fiú vagy vagy lány én meg nem vagyok gondolatolvasó, honnan kellett volna tudnom?
Amiben mindenki félreértette amit írtam az a következő:
Egy példával illusztráltam, hogy egyes embereknél mennyire más a szeretetnyelv amikor adnak és amikor kapnak! Tekintsünk el a nemektől ez egy pl.
Vannak olyan férfiak akik nagyon szeretnek gondoskodást törődést kapni a párjuktól, viszont az ő szeretetnyelvük adás tekintetében nem olyan ahogy kapni szeretnének! Vannak olyan pasik akik azt mondják, hogy a sok szeretetet, törődést, amit a párjuktól kapnak inkább úgy fejezik ki a kedvesük felé, hogy anyagi biztonságot nyújtanak neki. És bizony sok nő ezt igényli is! Erre próbáltam célozni! Ha ez mindkét félnek megfelel, akkor jó a szeretetnyelv áramlás. Élő példa erre az ország leggazdagabb embere és párja. Nem minden pasi tud nagy érzelmeket kimutatni (adni), viszont a gondoskodását a nő felé ki tudja fejezni azzal ha fizeti a fodrászát! Ez volt a fenti példa!
És mielőtt még "rám sütnétek a bélyeget", nem éltem soha ilyen jellegű kapcsolatban, de vannak ilyen ismerőseim, ahol ilyen a szeretetnyelv adok-kapok oldalról!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!