Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy manapság egyre több nagyobb korkülönbségű kapcsolat van?
30 vagyok, ha véget érne a mostani kapcsolatom valószínűleg én is idősebbet néznék magamnak.
Mindig is az idősebb pasik vonzottak, véletlenül jöttem össze korombelivel.
Mi az oka?
Ferfiasabbak mint a 20-30 évesek.
Nő vagyok,volt jóval fiatalabb pasim. Mindkettőnknek volt lakása,Ő 2x annyit keresett mint én,viszont nekem volt megtakarításom. Mindezek viszont sosem kerültek szóba köztünk mert egyáltalán nem volt jelentősége."
Nyilván nem került szóba, mivel nem szenvedtél semmiben hiányt.. Ha egy csóró albis lett volna a pasi akkor már hamar elgurult volna a gyógyszered..
A lényeg hogy szeressétek egymást. Onnan hogy 1 év vagy 1000 év a különbség nem fog számítani mert szerintem nem azzal fogsz foglalkozni a mai rohanó világban, hogy hány év különbség. Ismerek rengeteg párt. Vannak akik a gimiben osztálytársaim voltak és azóta együtt.(egykorúak) volt aki hozzáment egy gazdag csókához és még dolgoznia se kell. Jóbarátom meg első munkahelyén elvette a nála 8 évvel idősebb főnökasszonyt.
Ez a idősebb pasikhoz vonzódom dumát cenzúráznám. Itt szellemi éretségről van szó. Olyan férfiak/nők akik szellemi érettségbe felérnek az elváráshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!