Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5-6 év korkülönbség sok?
Az meg oke.
De amiket mostansag latok, hogy 14 eves lany "jon ossze" 22 evessel, az marhara nem es borton kene neki.
Mi is így jöttünk össze, 3 évig tartott. Az exem, amikor 27 lett elkezdte mondogatni a babát, amire 21 évesen még nem álltam készen. Korábban, mikor beszéltük még később szeretett volna gyereket, meglepődtem.
Nyilván ti látjátok, hogy ti hogy akarjátok. Kérdés az, hogy mennyire vagytok más életszakaszban és hogy hogyan tudjátok ezt összehangolni.
Most mit kell cukkolni, hogy aztàn megdughassa a sràc?
Igen, mikor az ember “csak” 18 éves, a 6 év sok., az életed harmada..amióta tudatodra ébredtél meg kb az életed fele..
Te még sulizol, ő meg felnőtt férfi, megértem, hogy ijesztő. Nem leszel attól kevesebb, hogy felismered, beismered mi zavar, sőt, inkàbb több!
Én nem jönnék össze olyannal, akit túl idősnek gondolok, akkor sem, ha mások szerint marhaság. Anno megtettem, megbántam, én azt tanultam, hogy ne tegyem legközelebb, hallgassak a megérzéseimre. Nem azért, mert csak kihasznàlt. Pont azért, mert hirtelen lett túl életreszóló. Másoknak meg bejött, de ők nem is viszolyogtak az egésztől..
Ha valami zavar, akkor ne tedd! Tökmindegy, mit mond más, a te életedről te tudod a legjobb döntést hozni! Ha zavar, ne tedd, ha csak izgulsz, akkor hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!