Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok reagálni a mikor házasodsz már meg, nincs barátod/barátnőd kérdésekre?
Ezt paraszt faktor nélkül nem tudod megoldani, mert a kérdezőknek ezek szerint nincs annyi érzelmi intelligenciájuk, hogy maguktól összerakják, hogy ezek a kérdések rohadt idegesítőek.
Mikor mész férjez? -Ki mondta, hogy valaha is akarok???!!!
Mikor lesz gyerek? -Még nincs, vagyis nincs itt az ideje, de ezt miért kell külön elmondani???!!!
Egyszerűbb, ha nem is találkozol velük...
Jó, nekem könnyebb, eleve ilyen fejhez b_szós stílusom van.
(F/29)
Én mindig mondok valami hülyeséget. Pl. leszbikus vagyok, vagy apácának állok, vagy eddig a legjobb alakításom az volt, hogy sírva meséltem el, hogy szerelmes vagyok a matematikaprofesszorba, de tudom, hogy sohasem lehet az enyém.
Legközelebbre azt tervezem, hogy van egy kigyúrt, széttetovált ismerősöm, tényleg nagyon durván néz ki. Amúgy normális ember, de ezt a családnak nem kell tudnia. Őt megkérdezem, hogy lefényképezhetem-e valami hülye beállításban, mondjuk fegyverrel pózolhatna, vagy pénzt mutogatna a kamerának. Aztán ha jön a szokásos kérdés, akkor megmutatom mindenkinek a fényképet, hogy vele tervezzük az esküvőt.
#4 ez a szombatos nagyon tetszik, ki fogom próbálni! 😁
Esetleg olyat is lehet mondani, hogy nem voltam még jósnőnél / sajnos összetört a varázsgömböm stb.
Én is azt mondtam mindig, hogy valamelyik szombaton! Egyébként pénteken és szűk körben volt az esküvőnk :)
Mellesleg rájöttem, hogy a legjobb mindent utólag bejelenteni. Az ilyen idiótáknak akkor leesik az álla. Például : már régen túl vagyunk rajta. Érdemes kipróbálni. Érezzék azt, hogy lemaradtak valamiről.
Én benyögtem legutóbb, hogy leszbikus vagyok.
Síri csend, majd más téma.
Azóta nem kérdezgetnek. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!