Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok reagálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok reagálni a mikor házasodsz már meg, nincs barátod/barátnőd kérdésekre?

Figyelt kérdés
Jönnek az ünnepek,találkozunk ismét a ritkán látott rokonokkal, tőlem mindig megkerdezik, elég idegesítő tud lenni. Tesóm, unokatesoim mind házasok vagy komoly kapcsolatuk van egyébként. 28/N
2021. okt. 26. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Ezt paraszt faktor nélkül nem tudod megoldani, mert a kérdezőknek ezek szerint nincs annyi érzelmi intelligenciájuk, hogy maguktól összerakják, hogy ezek a kérdések rohadt idegesítőek.

Mikor mész férjez? -Ki mondta, hogy valaha is akarok???!!!

Mikor lesz gyerek? -Még nincs, vagyis nincs itt az ideje, de ezt miért kell külön elmondani???!!!

Egyszerűbb, ha nem is találkozol velük...

Jó, nekem könnyebb, eleve ilyen fejhez b_szós stílusom van.

(F/29)

2021. okt. 26. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
"Higyjétek el mindenről időben tudni fogtok. Ha mégse annak oka van :) Jó étvágyat."
2021. okt. 26. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha megtalálom az igazit.
2021. okt. 26. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Azt szoktam mondani, hogy szombaton. Az esküvőket többnyire szombaton tartják.
2021. okt. 26. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Én mindig mondok valami hülyeséget. Pl. leszbikus vagyok, vagy apácának állok, vagy eddig a legjobb alakításom az volt, hogy sírva meséltem el, hogy szerelmes vagyok a matematikaprofesszorba, de tudom, hogy sohasem lehet az enyém.

Legközelebbre azt tervezem, hogy van egy kigyúrt, széttetovált ismerősöm, tényleg nagyon durván néz ki. Amúgy normális ember, de ezt a családnak nem kell tudnia. Őt megkérdezem, hogy lefényképezhetem-e valami hülye beállításban, mondjuk fegyverrel pózolhatna, vagy pénzt mutogatna a kamerának. Aztán ha jön a szokásos kérdés, akkor megmutatom mindenkinek a fényképet, hogy vele tervezzük az esküvőt.

2021. okt. 26. 21:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi:D mindenkinek ment a zöld
2021. okt. 26. 21:51
 7/11 anonim válasza:
81%
Én komolyan nem értem az ilyen kérdéseket! Honnan lehetne tudni, hogy mikor lesz barátod, vagy mikor mész férjhez? Ennél barmabb kérdést nem is lehetne feltenni. Ha tőlem ilyet kérdeznének, valószínűleg vágnék egy olyan fejet, amitől annyit lehetne leolvasni, hogy "elmentek otthonról, b.od?"
2021. okt. 26. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

#4 ez a szombatos nagyon tetszik, ki fogom próbálni! 😁

Esetleg olyat is lehet mondani, hogy nem voltam még jósnőnél / sajnos összetört a varázsgömböm stb.

2021. okt. 26. 22:35
 9/11 anonim válasza:
73%

Én is azt mondtam mindig, hogy valamelyik szombaton! Egyébként pénteken és szűk körben volt az esküvőnk :)

Mellesleg rájöttem, hogy a legjobb mindent utólag bejelenteni. Az ilyen idiótáknak akkor leesik az álla. Például : már régen túl vagyunk rajta. Érdemes kipróbálni. Érezzék azt, hogy lemaradtak valamiről.

2021. okt. 27. 10:12
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

Én benyögtem legutóbb, hogy leszbikus vagyok.

Síri csend, majd más téma.

Azóta nem kérdezgetnek. 😁

2021. okt. 27. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!