Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyre gyakoribb ez manapság?
Előre leszögezném, a kérdésem komoly, nem trollkodás, ezért a beszólogatós, kiaoktató megjegyzéseket kérném kerülni.
Sőt, lehet hogy manapság sem gyakoribb, csak a net miatt több ember ki tudja adni magából. Mi is ez?
Azt vettem észre a saját életemben is, a barátaim, ismerőseim, kollégáim, sporttársaim körében is, hogy 40 felett egyszerűen megszűnik a szexuális élet. Akár férfi, akár nő. Ahol van is, az egyik fél kényszernek éli meg, vagy hallgatólagos beleeggyezésével csinálja.
Mik lehetnek az okok? A sztereotípiákat is zárjuk ki, alkohol, erőszak, függőségek, hazudozás, trógerkedés stb. Én a normálisnak mondott házasságokról, kapcsolatokról beszélek, ahol stabil az egzisztencia, stabil az érzelmi háttér, van gyerek, van minden.
Itt a gyk-n is privátba elég sok nővel, férfival beszéltem, akik értelmesek, jól kvalifikáltak, csak éppen nulla a szex. Ha ezek egyedi és elenyésző esetek lennének, nem is érdekelne, csak hogy durván a többséget képzik. Nők, férfiak egyaránt.
Pl. Te miért nem szexelsz a pároddal? Én azokra lennék kíváncsi, akik elutasítok. Miért? Mi hiányzik, vagy mi nem jó?
#17,#19 vagyok: Kérdező! Te mindent elhiszel?
Nem tudtad, hogy színház az egész világ? Az emberek reggel felkelnek, felteszik a "maszkot", de nem azt ami a vírus miatt kell! De nem ám! Nevezhetjük álarcnak is. Ezt hordod a munkahelyeden is, a közlekedéskor, iskolában, stb. és az a szomorú, hogy sokan még a párkapcsolatukban is! Megy a vetítés ezerrel!
Ezért rohadtul nehéz olyan párt kifogni aki mellett bátran önmagad lehetsz. Sajnos ezt a mű világot éljük, ez a sok "szexuális valótlanság" ömlik ránk ezerrel, de az ember nem gép!
Vannak érzelmei, elfárad a teste, a lelke, az agyáról meg ne is beszéljünk! A változás állandó minden téren!
Persze semmibe sem szabad belenyugodni, tenni kell azért hogy jobb legyen pl. a szexuális élet!
Vannak olyan párok, akik nem szexelnek, de jól elvannak és úgy megszokják, hogy már csak akkor tűnik fel nekik, ha te rákérdezel! :D
Látom mélyen beleástad magad a témába! :D
Kérdező, te tényleg 40 felett vagy? Úgy meglepődsz azon, hogy alternatív történeteket használnak, minden eladásához (a sajttól, a természetes anyagokon át, a politikai ideológiákig), mintha huszonéves lennél.
Ez nem is új szitu, volt egy vallásháború, ahol járni nem tudó gyerekeket küldtek háborúba, mert majd ők legyőzik a törököket. A témában iskolázatlan emberek mindent elhisznek, amit mondanak nekik, vagy ha valamit nem hisznek el, akkor az ellentétét hiszik el, ami nagyon gyakran szintén nem igaz.
Na de akkor mire megy ki a játék? Én pl. nem adok elő senkinek sem fiktív sztorikat a nem létező ilyen-olyan életemről. Minek a vetítés?
Komolyan mondom, már arra gondolok, hogy az emberek egymást szívatják, egymást akarják ezekkel b*szogatni. 10 éve volt egy kollégám, eszméletlenül jól nézett ki, ő jött azzal mindig, hogy náluk aztán minden nap izzik a lepedő. Majd elvált, és bevallotta hogy már két éve nem volt szex, csak ház az milyen ciki lenne már ha az igazat mondta volna. A többiek ott irigykedtek rá, otthon összevesztek a feleségükkel, hogy másoknál minden nap van szex, náluk meg miért nincs! Aztán másoknál sem volt más a heéyzet, ahogy az utólag kiderült.
Mondjuk a gyk is ugyanez pepitában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!